baterie

NO.1 G9, primul smartwatch dotat cu MTK2503 si GPS

NO.1 G9, primul smartwatch dotat cu MTK2503 si GPS

NO.1 G9, primul smartwatch dotat cu MTK2503 si GPS, conform producatorului asta se traduce prin performante mai bune si un GPS mai rpid si mai stabil, acest model de ceas inteligent accesibil apare deja pe site-ul oficial si este anuntat la putin timp dupa ce modelul No1. G8 a fost si el prezentat.

NO.1 G9, primul smartwatch dotat cu MTK2503 si GPS

Noua versiune este impermeabaila avand standard IP68, suport pentru cartele SIM si pe pagina oficiala, pretul de lansare este de numai 9.99 USD. Pentru a putea achizitiona acest ceas la pretul acesta, va trebui sa va inscrieti cu adresa de mail si poate veti avea norocul sa-l prindeti la acest pret.

Producatorul a lansat si un filmulet de prezentare pentru NO.1 G9:

Discutam putin si despre detaliile tehnice, acest model vine cu un display rotund pe care imaginile sunt afisate integral si nu ca pe alte dispozitive de acest gen unde mai gasim o zona “moarta”, nu lipsesc functiile inteligente cu care suntem deja obisnuiti.

Pedometru, monitorizare cardiaca puls si tensiune arteriala(suport optional) si cea a somnului, utilizatorul poate alege din mai multe watch face-uri personalizabile gata instalate in memoria acestui dispozitiv.

Din pacate, pana la aceasta ora nu cunoastem alte detalii legate de sistemul de operare, memorie RAM sau ROM, rezolutie si dimensiune display, nici macar pretul oficial si final. Probabil ca in urmatoarele sile vor fi afisate si aceste detalii, ceasul NO.1 G9 urmand a intra si in oferta magazinelor.

Am testat si eu aici pe androidro.ro destul de multe modele produse de aceasta companie, mai jos aveti cateva articole:

Review NO.1 F1, bratara fitness ieftina si interesanta

Unboxing si scurt review – NO.1 G6 smartwatch foarte ieftin!

NO.1 G5 smartwatch, unboxing si scurt review, pret mic si dotari bune

NO.1 G3 unboxing, un smartwatch elegant si bine construit