baterie

Setari secrete in aplicatia Android Auto cum ajungi in meniu

Setari secrete in aplicatia Android Auto cum ajungi in meniu
Last updated:

Setari ascunse in Android Auto, cum intri in ele, daca apare ceva util pe acolo si cum sa activezi developer settings, despre asta vom discuta in acest articol. Si aceasta aplicatie a devenit destul de populara, aproape orice autoturism de generatie mai noua o suporta, prin cablu sau direct wireless.

Dar multi nu stiu ca exact ca un telefon mobil ce are optiuni pentru dezvoltator in care apar o serie de optiuni utile, si Android Auto are asa ceva si se activeaza asemanator. Va arat acum ce este de facut pentru a intra acolo si ce configurari sunt disponibile.

Poate veti da de ceva anume, poate o caracteristica pe care o cautati sau care va ajuta. De precizat ca m-am folosit de un telefon Samsung pentru acest scurt tutorial, dar nu ar avea de ce sa difere daca aveti alt model. Aplicatia aceasta nu o veti gasi in Google Play, vine impreuna cu telefonul si se actualizeaza automat, adica nu prea aveti ce face legat de asta.

Setari ascunse in Android Auto, cum intri in ele – ce anume trebuie sa faci pentru activare

Nu trebuie sa o cautati nici printre aplicatiile instalate in telefon, nu este acolo. Pentru a deschide pagina cu setari, va duceti in meniu – setari – aplicatii si o cautati/accesati.

Exista un meniu cu ceva optiuni pe care le puteti face. Dar daca vreti mai mult, navigati in pagina principala si jos de tot cautati “versiune”. Apasati de mai multe ori consecutiv pana cand veti fi intrebati daca permiteti setarile pentru dezvoltare.

Apasati pe “ok”. Acum este necesar sa apasati pe cele 3 puncte suprapuse si de acolo sa porniti aceasta optiune.

Setari secrete in aplicatia Android Auto cum ajungi in meniu

Se observa in capturile de mai jos cam despre ce este vorba, ce configurari exista, ce puteti alege. De aici activati si Android Auto wireless, asta in cazul in care sistemul masinii permite dar din diverse motive functia nu vrea sa mearga. De precizat ca de fiecare data cand iesiti de aici, modul acesta se va dezactiva si va trebui sa reluati procedura pentru activare.

Setari secrete in aplicatia Android Auto cum ajungi in meniu