Acasă Tutoriale telefon 2020 Setari subtitrare in aplicatia Netflix pentru telefon, mai mare sau mai mica

Setari subtitrare in aplicatia Netflix pentru telefon, mai mare sau mai mica

0

Setari subtitrare in aplicatia Netflix pentru telefon, mai mare sau mai mica – Puteti cauta mult si bine setarile pentru subtitrare in aplicatia dedicata telefoanelor mobile, acestea nu pot fi configurate direct de aici. Insa, exista o modalitate prin care ne putem alege stilul dorit si am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa procedati.

Chiar daca aceste setari nu sunt disponibile direct in aplicatia Netflix instalata pe telefoane, o vom folosi pentru a ne accesa contul. Important de stiut ca stilul subtitrarii poate fi setat preferential, in functie de profil. Deci, daca aveti un cont de Netflix impartit in mai multe profiluri, setrile vor fi facute strict pentru un anumit profil.

Setari subtitrare Netflix, diret in aplicatia pentru telefon

Pe telefon, vom porni aplicatia si prin intermediul ei vom intra in setarile contului, acestea se vor face direct in browser. Iata cum se procedeaza. Dupa ce am deschis aplicatia, ne uitam in partea de jos si vom gasi meniul “Mai multe”.

Se va deschide o fereastra noua si de aici vol alege “Cont” sau “Setari aplicatie”. Indiferent de optiunea aleasa, vom fi redirectionati catre setarile contului, paginile se vor deschide acum in browser.

Daca apasam pe “Cont”, vom fi redirectionati automat. Daca alegem “Setari aplicatie”, va trebui sa alegem “Cont”.

Acum, trebuie sa ne alegem profilul pe care dorim ca aceste setari sa fie disponibile. Alegem profilul si continuam:

Se deschide o pagina noua, cautam in partea de jos “Aspectul subtitrarii”. Asa cum se observa in captura de mai jos, sunt disponibile si alte optiuni:

Acum, ne jucam cu optiunile disponibile, sunt destul de multe:

La final, apasam pe “Salvare” si subtitrarea sau setarile pe care le alegem vor deveni active. Asta a fost tot, acum ne vom putea bucura de noile optiuni pe care tocmai le-am ales.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here