Connect with us

Tutoriale telefon

Activare baterie adaptabila pe telefon Samsung

Published

on

Activare baterie adaptabila pe telefon Samsung

Funcția “Baterie adaptabilă” la telefoanele Samsung face parte din sistemul de gestionare a energiei al Android, proiectat pentru a optimiza durata de viață a bateriei telefonului.

Utilizează tehnologii de inteligență artificială și învățare automată pentru a înțelege și a se adapta la modul tău de utilizare a telefonului. Să detaliem cum funcționează:

Bateria adaptabilă analizează modul în care folosești aplicațiile și când le folosești. Telefonul va învăța, de exemplu, care aplicații sunt folosite cel mai frecvent și la ce ore din zi sunt deschise.

Advertisement

Pe baza acestor informații, telefonul va ajusta automat resursele alocate aplicațiilor. Aplicațiile frecvent utilizate vor primi mai multe resurse, în timp ce aplicațiile rar folosite vor fi restricționate în ceea ce privește activitatea de fundal. Astfel, consumul de energie inutil este redus.

Prin reducerea activității de fundal ale aplicațiilor mai puțin folosite, bateria adaptabilă ajută la extinderea duratei de viață a bateriei. Telefonul va consuma mai puțină energie, permițându-ți să-l folosești mai mult timp între încărcări.

Îti protejează acumulatorul și extinde puțin autonomia

Procesul se desfășoară în fundal, fără a necesita intervenția utilizatorului. Telefonul efectuează automat ajustările necesare, îmbunătățind experiența generală de utilizare a telefonului.

Advertisement

În concluzie, meniul “baterie adaptabilă” pe un Samsung este conceput pentru a îmbunătăți durata de viață a bateriei prin adaptarea consumului de energie la modul tău unic de utilizare a telefonului.

Optimizează performanța telefonului în funcție de aplicațiile pe care le folosești cel mai des, asigurând o gestionare mai eficientă a resurselor și a energiei bateriei.

baterie adaptabila la un telefon Samsung s22 ultra cu one ui6

baterie adaptabila la un telefon Samsung

Pentru a configura această opțiune, urmați acești pași: Accesați meniul de setări al telefonului Samsung și căutați opțiunea “Baterie” în partea de sus a ecranului.

Apoi, atunci când găsiți această opțiune, puteți activa sau dezactiva funcția așa cum este ilustrat în imaginile de mai sus.

Advertisement

Este important de menționat că această opțiune poate să nu fie disponibilă pe toate modelele Samsung, deci este posibil să nu fie prezentă pe toate dispozitivele.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des