baterie

Activare VoLTE si VoWiFi pe telefonul OnePlus 7 PRO sau 7T PRO

Activare VoLTE si VoWiFi pe telefonul OnePlus 7 PRO sau 7T PRO

Activare VoLTE si VoWiFi pe telefonul OnePlus 7 PRO sau 7T PRO

In mod ciudat si in ciuda faptului ca aceste telefoane sunt super performante si suporta aceste functii, ele nu sunt disponibile in meniul de setari. Mai exact, utilizatorul nu poate activa VoLTE si nici VoWiFi! In mod default, optiunile lipsesc.

De fapt, ele sunt disponibile pentru modelele seriei 7, dar numai in anumite regiuni. Spre exemplu, in India, utilizatorii se bucura de aceste caracteristici. In alte regiuni, ele nu au aparut nici macar impreuna cu actualizarile de sistem pe care cei de la OnePlus le trimit destul de des.

oneplus 7 pro

Aproape toate telefoanele cu conectivitate 4G au aceasta functie activata si in meniu o sectiune dedicata. Pana si cele mai ieftine! Este ciudata strategia celor de la OnePlus, dar o rezolvam acum.

Nu este insa o problema, am sa va arat acum cum puteti sa activati aceste functii si sa aveti o noua ramura de optiuni in meniul telefoanelor. Atentie, metoda se aplica numai telefoanelor OnePlus 7, 7 PRO si 7T PRO.

Recomand sa nu bifati decat optiunile pe care le vedeti in acest tutorial. Modificarile le faceti pe propria raspundere! Despre ce inseamna VoLTE si VoWiFi. Mai jos, incepem tutorialul:

Activare VoLTE si VoWiFi pe telefonul OnePlus 7 PRO sau 7T PRO

1 – Descarcati fisierul apk. de AICI si cu ajutorul unui manager de fisiere, il instalati pe telefon. Nu este practic o aplicatie, dupa instalare nu veti avea optiunea de “deschidere”. Denumirea fisierului este: com.oem.oemlogkit_1.0-1.apk

Mai departe, deschideti aplicatia de telefonie mobila si tastati *#800#. Cand vedeti fereastra de atentionare, apasati pe “enter”. 

2 – Am intrat acum in acest meniu secret, cel care ne va permite sa instalam pe telefon noua sectiune cu ajutorul careia vom activa/dezactiva functiile de VoLTE si VoWiFi.

3 – Acum, in prima fereastra, apasati pe OnePlus Log Kit, apoi pe Function switch ( scroll jos).

  • Apasati si bifati  VoLTE Switch.
  • Vi se va deschide o fereastra care va cere sa reporniti telefonul (reboot).
  • Inca nu este cazul, apasati pe cancel.
  • Apasati si bifati VoWiFi si abia acum confirmati reboot (repornirea telefonului). Acesta va reporni automat!

*recomand ca in acest meniu sa nu activati/bifati nimic altceva!!!

4 – Dupa repornire, deja veti avea VoLTE activat! Apare si o noua categorie de setari, aceasta va ajuta sa dezactivati sau sa activati VoLTE, dar si VoWiFi. Intrati in meniul de setari, accesati setari de sim si de retea si apasati pe SIM1 sau pe SIM2. Vi se va deschide noul meniu, cel pe care tocmai l-am instalat! Asta a fost tot 😉