Connect with us

Asa vezi mesajele sterse pe WhatsApp –  Ti se pare frustrant sa nu apuci sa citesti ceea ce ai primit si stai apoi sa te intrebi despre ce este vorba? Nu trebuie sa mai faci asta, exista 2 metode simple prin care poti rezolva asta.

Prima metoda este cea mai usoara si chiar telefonul tau te poate ajuta (iti arat imediat cum). Daca nu reusesti asa si ai un smartphone mai ciudat, mai exista o varianta, aceasta presupune instalarea unei aplicatii.

Nu prea recomand eu ultima varianta, dar poate chiar cautai o astfel de solutie si aceasta ar fi cam singura rezolvare. Dar pentru inceput, sa vedem cum reusim sa vedem mesajele sterte din WhatsApp, direct cu al nostru smartphone.

Eu am facut acest tutorial cu un Samsung, interfata de utilizator One Ui 5x. Daca aveti un alt fel de telefon mobil, locatia poate diferi dar ar trebui sa existe si tot ce trebuie sa faceti, este sa o cautati. Dar daca ai un Samsung, procedeaza asa:

Intra in meniul telefonului – setari – cauta notificari – setari avansate – istoric notificari – activeaza. Daca ai alt fel de telefon mobil, iti sugerez sa accesezi setarile si sa cauti “notificari” sau “istoric notificari”. Apoape sigur vei gasi si asigura-te ca este bifat/activat.

mesaje sterse in whatsapp

Cand cineva iti trimite un mesaj si apoi il sterge fara ca tu sa apuci sa-l vezi, in aplicatia WhatsApp iti va aparea ceva de genul “acest mesaj a fosr sters”. Dar il poti vedea daca esti curios si daca te duci in “istoric notificari”. Numai aici vor aparea, nu in alta parte. Si in plus, vor fi disponibile toate notificarile pe care le-ai pierdut / nu le-ai citit.

vezi mesaje sterse whatsapp

Daca ai cautat si nu ai gasit aceasta functie deja existenta in sistemul de operare Android, poti descarca o aplicatie din Google Play si sunt multe care fac asta. Poti cauta folosind termenul “get deleted whatsapp messages”.

Dar nu recomand, va trebui sa dai acces aplicatiei la anumite date mai sensibile stocate pe telefonul tau sau in contul aplicatiei, poate ca aceste mesaje nu ar trebui sa ajunga prin alte parti!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!