Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android Simulator De Zbor Pentru Android

Simulator De Zbor Pentru Android

2

3D Flight Simulator este un joc realist, un  simulator de zbor in care trebuie să pilotezi diferite aeronave în condiții de siguranță la sol dar si in aer! Pentru inceput ai la dispozitie un Airbus A321, dupa ce te experimentezi vei obtine aprobarea de a pilota avioane precum  Boeing 727 , Boeing 747-200 și Boeing 737-800 . Jocul ofera peste 20 de misiuni de zbor iar provovarea  acestui simulator 3D este că aveți o cantitate limită de timp pentru a aduce avionul comercial în condiții de siguranță la sol, sa rulezi pe pista si sa-l introduci in hangar fara incidente .

Untitled

Compania VascoGames promite si un update pentru acest simulator in care vor fi prezente mai multe misiuni si o gama mai larga de aeronave.

Untitled

Acest simulator de zbor pentru Android poate fi descarcat gratuit de AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here