Acasă Telefoane Chinezesti Smartisan Pro, exotic si dotat dar pret cam mare

Smartisan Pro, exotic si dotat dar pret cam mare

1

Smartisan Pro, exotic si dotat dar pret cam mare la prima vedere, asata daca ne uitam in trecut si observam ca nu discutam totusi despre o companie cu traditie mare. Cei de la Smartisan nu au multe modele lansate, insa fata de restul companiilor mai mici ce vin din China, ei se remarca in special prin specificatiile tehnice bune si prin aspectul telefoanelor, unul mai select si mai elegant fata de competitori.

Smartisan Pro, exotic si dotat dar pret cam mare

Smartisan Pro tocmai ce a intrat in oferta magazinului gearbest, este cu statusul “arrival notice” insa putem vedea si pretul, acesta este de 396 USD, unul ce nu este chiar mic.

Insa remarcam prezenta unui procesor Qualcomm si nu un MediaTEK, asta ne poate duce cu gandul la un telefon mai stabil si mai puternic, solutia aleasta in acest caz este Qualcomm Snapdragon 625 (MSM8953), procesor cu 8 nuclee ce ruleaza pana la 2GHz.

Smartisan Pro, exotic si dotat dar pret cam mare

Qualcomm Snapdragon 625 este un procesor intalnit pe telefoane cu pretentii destul de mari, ma refer la Samsung GALAXY C7 , Nubia M2,  Redmi Note 4, Moto G5 Plus, Huawei Nova Plus, etc.

Smartisan Pro 4G Phablet 5.5 inch Smartisan OS Smartisan Pro, exotic si dotat dar pret cam mare

Smartisan Pro se mai lauda cu 4GB RAM si 32GB stocare interna, conectivitate 4G FDD-LTE B1/B2/B3/B5/B8 TD-LTE B38/B39/B40/B41, baterie de 3500 mAh, doua camere foto principale de 13MP si una secundara de 8MP, 2x NanoSIM, WiFi 2.4GHz/5GHz, nu lipseste nici conectivitatea NFC, grosimea telefonului este de numai 6.9 mm iar capacul din spate este din material ceramic.

Ecranul este unul cu o diagonala de 5.5″ si rezolutie 1080p, toate acestea fac din acest telefon unul atractiv si probabil ca isi merita pretul pana la urma! In cazul in care sunteti interesati de acest telefon, oferta completa poate fi vazuta aici – per total pot spune ca nu este un telefon din categoria “si altele”, pare tousi ceva diferit.

Ramane de vazut daca aceasta companie va lansa in viitor mai multe terminale, poate vedem si unul mai accesibil dar cu dotari si aspect premium.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here