Acasă Stiri Android Si Noutati Evolio iFly One HD si iFly Range, drone noi sub brand local

Evolio iFly One HD si iFly Range, drone noi sub brand local

2
nofollow

Evolio iFly One HD si iFly Range, drone noi sub brand local si nu este prima data cand aceasta companie lanseaza astfel de gadgeturi, cateva modele au fost lansate si in vara anului 2016.

De atunci si pana in prezent, cei de la Evolio au mai lansat o serie de gadgeturi, de la camere video sport si pana la ceasuri inteligente destul de accesibile, telefoanele mobile si tabletele au luat o pauza. De fapt, acestea sunt si categoriile de produse cu care cei de la Evolio s-au facut remarcati, asta daca nu mai punem la socoteala si sistemele de navigare prin GPS.

Slabe sanse ca cei de la Evolio sa mai revina cu telefoane mobile pe piata, de tablete nu mai vorbim deoarece se pare ca acestea au fost abandonate pana si de marii producatori.

In asteptarea unor noi telefoane mobile, discutam despre Evolio iFly One HD si iFly Range, doua drone ce costa 349 lei, respectiv 299 lei. Mai jos, puteti citi descrierile acestor produse asa cum apar ele pe site-ul oficial.

Evolio iFly One HD este o dronă dotată cu funcții smart, cameră video de acțiune, sistem de stabilizare și permite deplasarea în 3 viteze de zbor. Drona iFly One HD decolează printr-o simplă aruncare în aer, iar sistemul de giroscop pe 6 axe oferă o bună stabilitate în zbor, drona fiind foarte ușor de manevrat încă din primele minute.

Evolio iFly One HD si iFly Range, drone noi sub brand local

Functiile Headless Mode și One Touch Landing sunt de un real folos pentru utilizatorii mai puțin experimentați în pilotarea dronelor. “Headless Mode” permite orientarea dronei în directia dorită, indiferent de poziția sa față de radiocomandă, în timp ce funcția One Touch Landing  permite ca iFly One HD să aterizeze singură doar printr-o  apasare de buton.

„Orice pasionat de fotografie sau de film va aprecia imaginile surprinse cu ajutorul unei drone. În Romania piața este încă la început, însă estimăm o creștere în 2017 cu aproximativ 150 de procente. Noi ne propunem să atingem o cotă de piață de 20% și odată cu extinderea gamei iFly suntem încrezători că ne vom atinge acest obiectiv. Dronele iFly One HD și iFly Range sunt două modele smart, foarte ușor de pilotat și accesibile, cu ajutorul cărora poate fi creat conținut foto și video unic, indiferent de vârsta utilizatorului sau de experiența acestuia în pilotarea dronelor.”, declară Mugur Stefan, VP Sales & Marketing.

Drona Evolio iFly One HD permite răsuciri la 360 de grade indiferent de treapta de viteză pentru care utilizatorul optează. Astfel pot fi realizate fotografii și înregistrări video din orice unghi, selfie-urile fiind cu adevărat spectaculoase.

Evolio iFly One HD dispune și de o aplicație smart, ce permite vizualizarea live a filmărilor pe display-ul smartphone-ului. Astfel utilizatorul poate urmări secvențele video în timp real prin simpla conectare wifi a dronei la telefonul său mobila.

iFly One HD are dimensiuni reduse de 17,5 x 17,5 cm și poate fi controlată de la o distanță de 60-70 de metri. Autonomia zborului este de 6-8 minute, iar bateria necesită un timp de reîncărcare de  40 de minute.

Drona Evolio IFly Range vine echipată cu  stabilizator gyro pe 6 axe, funcții smart și garantează un zbor lin, chiar daca utilizatorul este începător în pilotarea dronelor. iFly Range dispune de funcția “Throw to lunch”, astfel încât pentru a decola este suficientă aruncarea sa în aer. Odată lansată, drona se poate deplasa cu trei viteze de zbor pe o rază de până la 120 de metri.

Evolio iFly One HD si iFly Range, drone noi sub brand local

iFly Range permite la rândul ei, prin activarea funcției “Flip 360” , răsuciri la 360 de grade în orice treaptă de viteză. Astfel pot fi realizate acrobații aeriene cu adevărat impresionante.

Drona poate fi echipată, în funcție de preferința utilizatorului, cu o cameră wifi pentru realizarea de fotografii inedite și  înregistrări video din orice unghi.

Evolio iFly Range are dimensiuni reduse de 31,5 x 31,5 cm și dispune de o autonomie de zbor de 8-10 minute, timpul necesar pentru reîncărcarea bateriei fiind de aproximativ  50 de minute.

2 COMENTARII

  1. Noi asteptam sa dea faliment insa au gasit alta nisa. Vad ca si allti ‘producatori’ vor sa mearga pe bişnițul asta. Oricum e scump sa angajezi niste programatori care sa faca niste romuri ca lumea.

  2. ROM-urile tel importate și vindute in România ( nu dau nume dar se “știu ele” ) NU SUNT create de românașii noștri….. Da interfață și alte specificații specifice zonei EU sunt date la indieni iar ei le includ în ROM.
    Oare de ce revizii sau noile ROM-uri de 6 & 7 la multe…. foarte multe indiene vindute in România ramii doar cu ce vine din fabrica ?…. Eventual îți “scapă” un OTA care corectează ceva dar faulteza altele ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here