Connect with us

Stiri despre telefoane

Șoc! Samsugn lanseaza telefonul biodegradabil, flagship la 500 lei

Published

on

Tocmai am aflat acum de o lansare mega revolutionara, ceva ce va schimba cu adevarat viitorul, cel putin in materie de telefoane mobile. Ideea nu este deloc rea si va prinde cu siguranta. Pana la urma, tot ne schimbam telefoanele destul de des, cum ar fi ca acesta sa se autodistruga dupa numai 1 an de zile? Este biodegradabil.

Pretul este si el socant de mic, specificatiile mega de top. Cred ca merita sa-l schimbi in fiecare an. Noul smartphone denumit “Galabxy Bio” este programat sa se distruga singur in fix 12 luni, practic se topeste si devine ca o pasta, o gelatina transparenta ce poate fi aruncata, nefiind deloc poluanta.

telefonul biodegradabil

Pretul noului Samsugn Galabxy Bio este de numai 500 lei (am facut conversia, de fapt costa 100 euro) si va intra pe piata din Romania incepand cu data de 15 aprilie 2023!

Advertisement

“Noua noastră inovație este un pas important spre un viitor mai durabil și responsabil”, a declarat CEO-ul Samsugn, Ham Hai-Hui N-ambani. “Suntem mândri să lansăm Galabxy Bio, care nu numai că oferă o performanță excepțională, dar și protejează mediul înconjurător”.

Este echipat cu cele mai recente tehnologii și funcții de ultimă generație, inclusiv o cameră principală de 108 MP care poate vedea pe sub imbracaminte, un ecran de înaltă rezoluție și un procesor ultra-rapid, Samdragon 8 Gen Bio 2. Telefonul este, de asemenea, rezistent la apă și praf, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în medii dificile!

Salutam cu adevarat aceasta initiativa si pretul socant de mic, abia astept sa cumpar 20 si sa le vand la suprapret!Din pacate, este numai o gluma (proasta) de 1 aprilie ce vine de la androidro.ro, așa că nu luați această veste ca fiind adevărată! Have fun!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Adi

    aprilie 1, 2023 at 18:33

    Comenzile din ,2 aprilie, nu?😀

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des