Connect with us

Stiri despre telefoane

Sony lanseaza PS5 Slim fara unitate optica si mai subtire

Published

on

Sony lanseaza PS5 Slim fara unitate optica si mai subtire, dar si mai usor! Intr-o miscare anticipata de multi, Sony a dezvaluit recent o noua varianta a celebrei console, cunoscuta sub numele de PS5 Slim. Anuntul a fost facut pe 10 octombrie, iar consola va fi disponibila pe piata din Statele Unite incepand cu luna noiembrie.

Extinderea la nivel global este programata pentru lunile urmatoare, insa avem pret si pentru Europa, il vedeti mai jos.

Noul model PS5 Slim vine cu o serie de imbunatatiri fata de versiunea originala. Volumul consolei a fost redus cu peste 30%, iar greutatea a fost diminuata cu intre 18% si 24%, in functie de model.

Advertisement
PlayStation 5 in versiunea mai subtire

PlayStation 5 in versiunea mai subtire

Sony a adaugat doua porturi USB-C in fata consolei, in locul unui singur port USB-C si unul USB-A, cum era cazul la modelul anterior. In plus, consola va veni cu un suport orizontal si unul vertical, acesta din urma fiind compatibil cu toate modelele de PS5 si disponibil separat la pretul de 29,99 USD.

Sony PS5 Slim – preturi

Sunt nu mai putin de 2 versiuni de PS5 Slim: una cu unitate de disc si una digitala. Pretul pentru varianta cu unitate de disc a fost stabilit la 499,99 USD, in timp ce editia digitala va costa 449,99 USD. Interesant este faptul ca editia digitala va permite atasarea unei unitati de disc externe, care va fi vanduta separat.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des