Connect with us

Firmware Allview

Stock ROM pentru telefonul Allview P6 Energy Mini

Published

on

Stock ROM pentru telefonul Allview P6 Energy Mini, cel ce face parte din seria “Energy” care ofera telefoane ce se bucura de acumulatori cu capacitate mare, acest model a fost lansat in martie 2017 si este probabil si cel mai ieftin din aceasta serie.

Avand in vedere toate acestea, posibil ca telefonul sa se bucure de vanzari destul de mari si astfel sa ajunga in buzunarele multor utilizatori. Daca te numeri printre acestia si ai un Allview P6 Energy Mini, este bine sa ai si un backup pentru el deoarece nu se stie niciodata cand telefonul poate “muri” si vrei sa-l readuci la viata singur, fara vizite la servic.

Allview P6 Energy Mini

In articol gasiti arhiva completa ce contine fisierele stock ale sistemului de operare ce vine preinstalat pe acest Allview P6 Energy Mini. Avand in vedere ca nu este un O.S modificat absolut deloc, teoretic nu se pierrde garantia daca se rescrie. Operatiunile se fac pe propria raspundere!

Advertisement
  • Un tutorial video la modul general in care puteti afla cum se instaleaza un ROM pe un telefon cu procesor MediaTEK asa cum este P6 Energy Mini, aveti AICI.
  • Tutoriale rescriere IMEI, aveti AICI – poate fi util deoarece in functie de metoda de rescriere de soft aleasa in SP Flash Tools, puteti pierde codurile IMEI. Acestea se pot rescrie simplu, nu este nevoie de root, codul IMEI se mentine pe telefon pana la primul hard reset apoi operatiunea trebuie repetata.
  • Descarca acest firmware pentru P6 Energy Mini de AICI, parola: 837514

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Anonim

    noiembrie 2, 2018 at 12:52

    Nu merg link-urile

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des