Acasă Aplicatii telefoane Android Super aplicatie pentru Android, de la mutarea aplicatiilor pe card pana la...

Super aplicatie pentru Android, de la mutarea aplicatiilor pe card pana la auto boost

4

Super aplicatie pentru Android, de la mutarea aplicatiilor pe card pana la auto boost – Navigand si testand diverse aplicatii din magazinul Google Play, am ales una pe care am sa o prezint astazi, aplicatie pe care o gasesc utila si pe care va sfatuiesc sa o incercati macar pentru 5 minute.

De obicei, dupa ce testez aplicatiile, putine sunt cele pe care nu le sterg si aceasta va face parte din aceasta categorie, va ramane instalata pe telefon deoarece are o interfata simpla si intuitiva, ocupa mai putin de 1MB si ofera o gramada de informatii sau va da acces rapid la o multime de functii si setari utile.

Imi place la aceasta aplicatie ca direct din pagina principala iti ofera multe informatii utile cum ar fi cele legate de monitorizarea procesorului sau capacitatea si voltajul bateriei, plus acces direct catre mai multe functii precum system clear, cache clear, mutarea aplicatiilor pe cardul de memorie, startup manager, aplicatiile deschise care consuma cea mai multa energie, etc.

xc

Toate acestea pot fi vizualizate sau selectate direct din pagina principala, in pagina urmatoare poti vizualiza, selecta si opri procesele ce ruleaza in fundal, iar in ultima pagina ai acces rapid la diverse unelte cum ar fi reglarea luminozitatii, setarea unui ton de apel, backup sau restore, informatii despre sistem si telefon, plus multe altele.

Aplicatia are si un meniu separat de setari, acolo am intalnit doua functii pe care le puteti activa si care sunt utile mai ales celor cu procesoare mai slabe sau cu RAM putin, functiile – auto cache clear si auto boost- puteti selecta un interval in care memoria cache sa se goleasca sau printre altele sa se opreasca aplicatiile ce ruleaza in fundal. 

Puteti selecta un interval in care sa se intample toate astea, sau sa lasati intervalul prestabilit de catre dezvoltatorul acestei aplicatii.

DESCARCA APLICATIA IN VARIANTA GRATUITA

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.