Connect with us

Posta Romana s-a digitalizat si a trecut pe model easybox, o veste excelenta pentru clientii care apeleaza la serviciile lor si care s-au saturat sa stea la cozi sau sa intre in oficii care nu prea sunt modernizate. Dar inca tipam prea tare de bucurie, momentan sunt intslate 2 cutii de acest gen.

Ele au fost puse deja “in priza” in cadrul subunitaților OP București 66, de pe strada Constantin Titel Petrescu din Bucuresti, și una in orașul Buftea la oficiul poștal din localitatea aceasta. In total, Posta Romana are un plan de ainstala 3.000 de astfel de lockere in toata tara, speram sa o faca cat mai repede.

Posta Romana / cutie postala gen easybox

posta romana

Investitia aceasta este inclusa in planul investitional de modernizare şi digitalizare a companiei, la mijloc fiind o finantare externa de 40 milioane de euro. Si daca pana nu demult strigam ca trebuie POS-uri la Posta Romana, iata ca aceste cutii inteligente sunt dotate si cu asa ceva, dar si cu un ecran tactil, clientii vor primi SMS sau email atunci cand au de ridicat un colet.

Posta Romana s-a digitalizat si a trecut pe model easybox

Valentin Ștefan, Directorul General al Poștei Române – „Așa cum am promis la începutul anului, lansăm și primele cutii poștale digitale, după punerea în funcțiune a ghișeului poștal digital, petrecută acum ceva mai mult de o lună de zile. Credem cu tărie că prezența acestei opțiuni în oficiile noastre poștale va fi un pilon important în procesul de digitalizare, menit să răspundă cerințelor pieței.

Clienții au nevoie de flexibilitate și proximitate, iar acesta este un alt pas pentru a ne apropia de ei, din acest punct de vedere. Poșta Română se află într-un proces amplu de investiții în modernizare, iar anul acesta dispunem cele mai mari investiții bugetate și aflate în derulare din ultimele decenii”.

Stirea acesta este chiar una pozitiva si ne bucuram sa aflam ca se fac si astfel de demersuri, Posta Romana trebuie si merita sa vina si ea langa concurenta, adica acele companii de curierat private. Sa speram ca nu se opresc aici.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!