Connect with us

Stiri despre telefoane

Teapa pe olx cu un telefon de 5000 de lei

Published

on

Teapa pe olx cu un telefon de 5000 de lei – Inca de la inceput trebuie sa-i acordam si vanzatorului prezumtia de nevinovatie. Olx nu are vreo vina, ei nu vand nimic practic si nici nu au cum sa verifice fiecare telefon ca nu cumva sa fie clona.

La fel ca si in dreptul altor produse. Nu putem sa dam vina pe OLX daca masina pe care am cumparat-o nu mai merge a doua zi sau dupa ce platim am constatat ca lipsesc piese sau ca a fost dauna totala, etc. Este strict vina vanzatorului plus vina cumparatorului, cel ce trebuie sa se asigure ca nu este pacalit.

In legatura cu anuntul acesta, nu prea stiu ce sa zic despre vanzator. I-am dat cateva mesaje, m-am aratat interesat si nu am dat de inteles ca m-as pricepe. Poate nici el nu se pricepe, dar mi-e greu sa cred asta. Vad ca telefonul este vandut de o doamna.

Advertisement

Fie s-a pacalit si ea si incearca sa-si recupereze paguba, fie l-a cumparat de pe aliexpress si vrea sa dea o mega teapa. oricum ar fi, mi-e greu sa cred ca nu stie cum arata si cum se misca un telefon pe care vrea nu mai putin de 5000 de lei. Dar pana nu cunosc tot contextul, nu o invinovatesc.

Uitati-va la ce vinde. Un presupus Mi 11 Ultra (in anunt nu scrie Xiaomi), dar cere 5000 de lei pe asa ceva, telefon pe care-l iei din China cu 500 de lei. Ecranul are un notch de tip picatura de apa. Originalul nu are asa ceva.

Uitati-va cat de groasa este latura de jos, adica unde se termina display-ul. Ecranul nu este curbat. Specificatiile sunt aberante, o mica parte apar in captura aceasta:

Advertisement

Teapa pe olx cu un telefon

Diferente evidente si in spate. Nu exista logo-ul producatorului iar zona camerelor ne duce cu gandul catre un fake de zile mari. Mai jos aveti pozele din acest anunt si pozele cu originalul.

Teapa pe olx cu un telefon – clona

Teapa pe olx cu un telefon de 5000 de lei

Originalul arata asa:

Teapa pe olx cu un telefon de 5000 de lei

Astept sa-mi raspunda la mesaje si daca o va face, voi veni cu un update. Am sa-i spun ca este o clona si sa nu mai vanda asa ceva sau sa-l vanda la 500 de lei, nu la 5000 de lei. Trebuie report si la olx in cazul in care anuntul nu este actualizat cu informatiile corecte.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Ion

    noiembrie 30, 2021 at 12:32

    Ciudat ca scrie ihunt pe spatele lui

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des