Acasă Stiri Android Si Noutati Xiaomi se grabeste, Mi11 lansat oficial in 28 decembrie 2020

Xiaomi se grabeste, Mi11 lansat oficial in 28 decembrie 2020

0

Xiaomi anunta ca va lansa modelul Mi11 in data de 28 decembrie 2020, probabil este ceva ce tine de imagine/marketing. Practic va fi primul telefon din lume anuntat cu cel mai nou si mai performant procesor de la Qualcomm, Snapdragon 888.

Oarecum, este bine pentru ei sa procedeze asa. Probabil ca multi ce doresc acest procesor nu vor mai astepta pana cand Samsung sau OnePlus vor veni cu noile modele. Posibil ca noul Mi11 sa fie disponibil in stocuri pe la jumatatea lunii ianuarie 2020, despre seria Galaxy S21 se spune ca va fi gata de livrat undeva prin februarie.

mi11

Pe de alta parte, va fi un telefon pe care va scrie 2020 si nu 2021. Exact ca in cazul masinilor, sunt persoane care se uita la anul de aparitie si pot tine cont de asta, chiar daca nu este un aspect foarte important in domeniul telefoanelor mobile. Insa, va fi un model 2020.

Xiaomi Mi11 va fi disponibil pentru inceput in numai 2 versiuni. Cea de baza si un model PRO, ambele dotate cu procesor Qualcomm Snapdragon 888. Un design redesenat pentru modulul camerelor, ne asteptam la ceva diferit fata de tot ceea ce a lansat Xiaomi pana acum.

Incarcare super rapida, senzor foto (Sony) nou cu o rezolutie de 50MP, rata de refresh de 120Hz si rezolutie QHD+. Versiunea cea mai accesibila ar urma sa fie lansata cu un pret de 700 euro, dar asta nu inseamna ca atat vom plati si in magazine pentru el, probabil ceva mai mult. Asteptam lansarea oficiala pentru a afla toate detaliile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here