Acasă TELEFOANE Telefoane Digi Telefoane Digi Mobil Optim Nelimitat

Telefoane Digi Mobil Optim Nelimitat

6

Telefoane Digi Mobil Optim Nelimitat

Acum cateva zile publicam un articol in care aratam care sunt cele mai bune oferte si cele mai ieftine telefoane la abonamentele Vodafone.

Asa cum era de asteptat, am fost” tras putin de urechi ” de un cititor si ma critica ca de ce le fac reclama celor de la Vodafone. Pot spune ca nu era reclama si vroiam numai sa informez audienta cu privire la cele mai bune oferte deoarece majoritatea cumpara telefoane la abonament si nu toti stiu sa caute corect.

In acest articol am sa incerc sa fac o comparatie intre Digi Mobil optim nelimitat, ofertele lor, preturi si beneficii vs ofertele Vodafone pentru aceeasi suma. Este clar ca cei de la Digi Mobil au cele mai mici preturi la abonamente si fata de concurenta nu vei gasi abonamente de 60E ! Insa, exista si o mica problema… Acoperirea semnalului GSM nu este cea mai buna.

Dar pentru cei ce stau in marile orase este o alternativa foarte buna. Acum voi fi acuzat ca fac reclama celor de la Digi Mobil.

Haideti sa vedem cum sta treaba:

Iata cu ce se lauda cei de la DIGI

ewr

Concluzie, Digi Mobil optim nelimitat poate fi achizitionat cel mai ieftin cu 4 euro si cel mai scump cu 10 euro si ai nelimitat minute in orice retea si internet nelimitat cu viteze mari pana atingi 5GB apoi viteza scade dar internetul ramane gratuit.

Si iata cu ce se lauda Vodafone:

Am sa aleg si la ei abonamentul cel mai apropiat de cel mai scump de la DIGI.

54e

tydfg

Concluza: Exista avantaje/dezavantaje si la Digi si la Vodafone. La Digi Mobil ai avantajul minutelor incluse si mai multi GB la internet pe cand Vodafone este o retea cu experienta, prezenta in multe tari, acoperire buna, gama mai variata de telefoane si reduceri interesante la telefoane daca ai vechime sau daca optezi pentru un telefon foarte scump.

Nu as putea spune care dintre cele doua retele este mai buna si oricum sunt inrudite deoarece Digi Mobil foloseste unele servicii Vodafone.

6 COMENTARII

  1. daca o luam asa, compara si cu telekom unde ai optiunea extra voce M cu 6 euro: 500min nat. 100mb +600mb din bonus PLUS min sis sms in retea nelimitate (la viteze 4G parca)

  2. In titlu scrie ”Telefoane Digi Mobil Optim Nelimitat” – ma asteptam sa gasesc date despre telefoanele din oferta Digi……in articol vad numai telefoane de la Vodafone

  3. poate nu e semnal la digi ca la concurenta dar in momentul cind se pierde semnalul trece automat si fara costuri pe vodafone am aplicat si varianta de rezeva avind tel dual sim am redirectionat apelurile spre simul voafone in cazul ca nu ma aflu in aria de acoperire iar cind sint plecat din tara merge perfect in ungaria austria germania fara probleme totul la 18 lei eu personal mai bine platesc 18 lei pe luna decit sa imi cumpar un tel cu un leu impreuna cu un abonament de 20 de euro pt 2 ani

  4. Eu mi-am portat numarul in digi de acum 12 luni si n-am avut nicio plangere legata de retea. Cei de la orange incercau sa ma sperie ca voi avea probleme cu semnalul, ca va fi o retea aglomerata si alte bla bla-uri. In final imi facusera o oferta de nelimitat parca cu 8 sau 10 euro si nici asa nu am vrut sa mai raman pentru ca mi se pare injusta metoda lor de a negocia doar cand clientul doreste sa paraseasca reteaua. Cu alte cuvinte daca nu faci pasul catre alta retea, stai si platesti niste servicii la suprapret.

  5. La fel am pățit și eu după ce am stat 8 ani în Orange m am decis sa plec de la ei, și mam dus la vodafon pentru 10 euro pe luna am primit nelimitat în orice rețea, sms nelimitat în orice rețea, plus 6 GB pe luna internet, atenție 6 GB în fiecare luna timp de 2 ani, primele 2 luni abonament gratuit, și 500 minute internaționale totul pentru 10 euro. M a sunat cei de la Orange sa mi promită marea cu sarea numai sa nu plec de la ei, le-am spus ce mi oferă cei de la Vodafone, iar ei mi au răspuns… Ca nu-mi pot oferi un asemenea contract. Cred ca cel mai bine este sa migrezi la terminarea contractului mai ales acum când avem posibilitatea de a porta numărul de telefon

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here