Dacia Sandero 2020 in imagini noi si pretul maxim al modelului

Ne delectam de data aceasta cu partea din spate a autoturismului Dacia Sandero 2020, lansarea fiind programata in toamna aceasta. O lansare mult asteptata si de ce nu, interesanta. Presa din Olanda este cea care ne ajuta sa ne delectam cu imaginile, tot de acolo aflam si pretul maxim.

Conform surselor, prețul viitoarei Dacia Sandero 2020 ar urma sa porneasca de la 9.000 de euro in varianta de baza și pana la 17.000 de euro pentru versiunea cea mai echipata.

Este un pret destul de mare si plaseaza autoturismul intr-o zona sensibila si cu niste concurenti mai cotati. Insa, nu trebuie sa uitam ca Dacia este una dintre cele mai vandute marci in Europa.

Dacia Sandero 2020 in imagini noi si pretul maxim al modelului

Probabil ca va fi un concurent serios pentru compacte de la Skoda, Hyundai și Toyota. Recent, Dacia Sandero a fost surprinsa pe strazile din Amsterdam, dar tot bine camuflata. Insa, putem atasa si o randare super reusita. In proportii mari, acesta va fi aspectul autoturismului.

Dacia Sandero 2020 in imagini noi si pretul maxim al modelului

Volumul portbagajului va creste, spatiul interior fiind si el mai generos. Este o noua generatie, nu un facelift! Asta inseamna ca pe langa schimbarile majore ale caroseriei, Sandero se va bucura inclusiv de un interior nou, elemente multe fiind imprumutate chiar de la Clio 5.

Primul Sandero a fost lansat oficial pe piața romaneasca in data de 3 iunie 2008.

TCe 100, cel mai recent motor al celor de la Renault Nissan Mitsubishi (fost montat deja pe Dacia Duster) este propulosul pe care-l vom intalni si sub capota lui Sandero. Consum mixt de benzina, oferit oficial de catre producator, este de 5,5 litri/100 km.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Un motor turbo pe benzina cu injecție indirecta (in 3 cilindri) este acum mai ușor și mai compact, echipat cu lant de sincronizare, turbocompresor cu o supapa de descarcare controlata electric si galerie de eșapament parțial integrata in chiulasa.

 

Motorul TCe 100 (100cp/74kw) ar urma sa faca o pereche buna cu o cutie de viteze in 5 rapoarte, 160 Nm cuplu maxim si o reactie mai buna la apasarea pedalei de acceleratie multumita turbinei.

 

Un nou sistem de infotainment similar celui prezent acum pe Clio 5, este practic o tableta asezata vertical ușor curbata, inspirata inclusiv de cea a lui Espace, EASY LINK conectat la aproape toate serviciile multimedia si setarile MULTI-SENSE.

Este o consola menita sa ofere un plus de modernism plansei de bord. Versiunea electrica de Dacia Sandero Spring, a fost deja prezentata de inginerii de la Mioveni (puteti citi Renault in loc de Mioveni;)

via