Acasă Stiri Android Si Noutati Telefoane mai ieftine la Digi Mobil dar fara sistemul de rate

Telefoane mai ieftine la Digi Mobil dar fara sistemul de rate

8

Telefoane mai ieftine la Digi Mobil dar fara sistemul de rate care era pana acum, acest sistem a disparut pur si simplu de pe site-ul www.rcs-rds.ro/telefoane-mobile, absoult niciun telefon din oferta lor nu mai poate fi achizitionat in rate. Daca nu ma insel, cei de la Digi Mobil erau printre singurii care iti ofereau posibilitatea de a achizitiona un telefon si cu plata in rate, desigur ca nu ma refer aici la creditul bancar!

Observ totusi ca telefoanele au preturi mai mici ca pana acum, exista chiar si o noua promotie ce dureaza pana in data de 31.03.2017, oferta lor suna cam asa:

Telefoane mai ieftine la Digi Mobil Telefoane mai ieftine la Digi Mobil dar fara sistemul de rate

Primesti pana la 100 de lei cadou la achizitionarea unui smartphone daca alegi abonamentul Optim Nelimitat, plus cadouri suplimentare, de pana la 140 lei, daca te abonezi la  serviciile fixe de la Digi. 

  • 50 lei – daca iti portezi numarul de abonament in reteaua Digi Mobil
  • 40 lei – daca optezi pentru abonamentul Optim Nelimitat. Pachetul include: 50 GB lunar in reteaua 4G si de pana la 10 GB lunar in reţeaua 3G, convorbiri nelimitate national, mobil si fix
  • pana la 70 lei – daca te abonezi la Digi Net, serviciul de internet de mare viteza prin fibra optica
  • pana la 40 lei – daca alegi Digi TV, serviciul de televiziune prin cablu analogic, digital si prin satelit
  • 20 lei – daca alegi Digi Tel, serviciul de telefonie fixa
  • 10 lei – daca te abonezi la Digi Net Mobil, serviciul de internet mobil prin modem USB
  • 10 lei – daca alegi factura electronica

Sunt chiar si 4 modele de telefoane mobile ce se bucura de reduceri mai substantiale, acestea sunt:

Samsung Galaxy J3 2016 – redus de la 599 la 359 lei

Allview X3 Soul Lite – redus de la 599 la 359 lei

Lenovo Moto E3 – redus de la 499 la 259 lei

Philips X686 – redus de la 649 la 409 lei

Ramane de vazut daca vor reveni cu sistemul de rate dupa expirarea acestei oferte sau daca acesta va fi abandonat! De remarcat ca mai sunt si alte telefoane care au primit preturi reduse, printre acestea se numara Allview X4 Soul, Allview P9 Energy, Samsung Galaxy A5 2017 dar si Lenovo Moto Z Play.

8 COMENTARII

  1. Am abonament Digi de peste 5 ani, încă n-am avut probleme cu semnalul, oriunde m-am dus. Și, datorită activității pe care am desfășurat-o până de curând, am fost pe coclauri cam zilnic. Și datele îmi sunt tot timpul pornite când plec de acasă, și nici cu alea n-am avut probleme. Unde nu aveam semnal pe Digi personal, nu aveam nici pe Telekom de serviciu. Iar roaming național n-am folosit niciodată. Cred că întâi trebuie să folosești Digi ca să poți afirma că stau prost la semnal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here