baterie

Huawei porneste campania Back To School cu o serie de reduceri

Huawei porneste campania Back To School cu o serie de reduceri

Cei de la Huawei se gandesc deja la toamna si la scoala, anunta debutul campaniei Back To School. Ei sustin ca preturile sunt promotionale si in acest mod, clientii vor avea de castigat. Sincer sa fiu, nu am stat sa le monitorizez preturile si nu pot spune daca acest promo este unul bun.

Campania incepe maine (20 august) si se termina in data de 26 septembrie 2021. Fiecare saptamana va aduce prețuri promoționale pentru diferite categorii de produse, în magazinul online www.huaweistore.ro. In prima saptamana, laptopurile MateBook 13 și MateBook 14 sunt vedetele campaniei, cu reduceri de pana la 2.000 lei.

Probabil ca aceste reduceri nu sunt aplicate pretului anterior, adica celui de ieri sau de acum 2 zile. Cred ca se refera la pretul initial, cele cu care au fost lansate produsele. Nu va imaginati ca ieri un laptop a costat 4000 de lei si maine va costa 2000 de lei (ei vorbesc in comunicat despre “pret initial”)…. Ramane de vazut, ar fi super sa fie direct reduceri de 2000 de lei.

Apoi, nu ne spun in acest comunicat ce specificatii tehnice au aceste gadgeturi, ar fi fost bine sa le includa pentru a putea o comparatie cu preturile de azi. Spre exemplu, eu am gasit astazi un laptop Huawei MateBook 13 care costa 3200 lei, insa nu stiu daca fix despre el este vorba in reducerea lor.

Huawei porneste campania Back To School cu o serie de reduceri

Astept sa vad daca vor veni saptamanile viitoare si cu ceva reduceri la telefoanele mobile, cred ca cei ce se duc la scoala vor mai mult telefoane 😉

Huawei porneste campania Back To School cu o serie de reduceri

Huawei Back To School – comunicat oficial

Prima săptămână a campaniei Back To School vine cu reduceri pentru categoria de PC-uri. HUAWEI MateBook 13 și MateBook 14 vin cu reduceri de până la 2.000 lei, astfel MateBook 13 este disponibil la prețul de 2.999 lei, de la prețul inițial de 4.999 lei, iar MateBook 14 poate fi găsit la prețul de 3.999 lei, de la 4.999 lei, prețul fără reducere.

Toate laptop-urile Huawei achiziționate în cadrul acestei campanii vor beneficia de update gratuit și prioritar al sistemului de operare la Windows 11. În plus, aceste notebook-uri vor beneficia și de un an de extra garanție gratuit.

De asemenea, MateBook D14 și D15, echipate cu procesoare Intel Core i3, au parte de reduceri atractive, ajungând la prețurile de 2.499 lei pentru MateBook D14 și 2.299 lei pentru MateBook D15. În plus, cele două laptopuri pot fi găsite la prețurile promoționale ale campaniei și în magazinele partenerilor de retail, din 23 august.”