Acasă Stiri Android Si Noutati Telefoanele Xiaomi ce vor primi Android 6 Marshmallow

Telefoanele Xiaomi ce vor primi Android 6 Marshmallow

12

Telefoanele Xiaomi ce vor primi Android 6 Marshmallow – Iata ca tot mai multi producatori anunta update la cea mai noua versiune a sistemului de operare Android, zilele acestea fiind facuta publica si lista modelelor Xiaomi ce se vor bucura de Android 6 Marshmallow in viitorul apropiat, printr-o actualizare la MIUI v8.0, versiunea customizata de Android folosita de Xiaomi.

MIUI 7 bazat pe versiunea Android 5.1 Lollipop va veni pentru modele precum MI4 , Mi4i , MI3 , Redmi 2 si  prima generație Redmi Note si in curand Android 6 Marshmallow va veni sub forma MIUI v8.0 pentru Xiaomi Redmi Note 2, Note 2 Pro, Mi4 si Xiaomi Mi4i.

cv

Aceste modele sunt prezente si pe gearbest.com, magazin online ce le vinde la preturi accesibile si cu transport gratuit:

Xiaomi Redmi Note 2  – 168$ (16GB) si cod reducere NOTE216GB

Note 2 Pro – Pret: 131$

Mi4 – De la 229$ si cupon reducere MI4GB pentru varianta 4G

Xiaomi Mi4i – De la 228$

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

12 COMENTARII

  1. Fata de versiunile anterioare de android, s-a trecut cam repede de la Lollipop la Marshmallow nefiind o diferenta foarte mare, doar poate o diferenta de optimizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here