baterie

Premiera Allview, lanseaza televizoarele cu control vocal, ePlay7100

Premiera Allview, lanseaza televizoarele cu control vocal, ePlay7100

Trebuie sa remarcam ca cei de la Allview nu au lansat de-a lungul timpului niste simple televizoare. Fie ele cu Android de tip Smart TV, fie niste LCD-uri simple. Mai mereu au incercat sa ne atraga atentia cu diverse functii sau caracteristici mai aparte.

Design edge to edge, panouri QLED si chiar cele mai accesibile televizoare QLED din Romania si acum, o serie noua care integreaza controlul vocal de tip TOUCHLESS. Este adevarat ca nu sunt primele televizoare care ofera posibilitatea utilizatorului de a folosi controlul vocal, dar acesta este adus la un alt nivel.

Spre exemplu, putem opri sau porni televizorul fara sa punem mana pe telecomanda. Si asta nu este tot, ne ofera inclusiv posibilitatea de a regla volumul, accearea de continut media și divertisment, controla alte dispozitive interconectate cu TV-ul prin sistemul Google Home.

Premiera Allview, lanseaza televizoarele cu control vocal, ePlay7100

Toate acestea multumita tehnologiei Far Field Voice Control ce este integrata in noua serie Allview ePlay7100. Televizorul raspunde chiar și atunci cand se afla în stand-by, doar prin rostirea comenzii vocale „OK Google”.

Allview ePlay7100 Control Vocal

Noua serie de televizoare Allview Smart TV cu Android ePlay7100 aduce un upgrade pe partea de imagine și sunet, prin integrarea tehnologiilor de top precum Dolby Vision și Dolby Atmos.

Premiera Allview, lanseaza televizoarele cu control vocal, ePlay7100

Intlnim inclusiv HDR 10+ și HLG; Dolby Atmos și DTS Studio Sound, menite să îmbunatațeasca semnificativ experiența de vizionare a utilizatorilor; un nou motor de analiză și procesare a imaginii prin metode complexe bazate pe AI – Chameleon Extreme 2.0 AI PQ Engine; dar și o premiera la nivel de suport pentru decodarea video – AV1 și functia audio duala Bluetooth V5.0.

Anul 2020 ne-a adus creșterea cotei de piață la 4%, pe segmentul televizoarelor, fapt ce ne motivează în continuare să ne urmăm obiectivul de a deveni lideri pe piața românească de Smart TV-uri cu Android TV™ și Google Assistant™ integrat. Scopul nostru este de a aduce în permanență inovații în domeniu, tehnologii ce vor deveni ceva obișnuit mâine și pe care le integrăm în produse accesibile tuturor românilor. Anul 2021 ne dorim să fie definit de conceptul Touchless – interacțiunea cu tehnologia fără atingere, continuând seria pionieratelor și devenind, astfel, primul brand european care va încorpora tehnologii Touchless în portofoliul de produse.” a afirmat Lucian Peticilă – General Manager Allview.

Premiera Allview, lanseaza televizoarele cu control vocal, ePlay7100

Preturi Allview ePlay7100

Stiu ca vreti sa aflati si ceva preturi, poate va ganditi ca acestea sunt destul de piperate si pe masura dotarilor. Nu este chiar asa, aceste modele au un pret de bun simt. Nu sunt ieftine, dar se incadreaza in anumite limite. Sunt disponibile 3 versiuni, toate cu panouri 4K:

  • Android TV 43″/ 43ePlay7100-U – 1699 lei (diagonala de 109cm)
  • Android TV 50″/ 50ePlay7100-U – 1999 lei (diagonala de 126cm)
  • Android TV 65″/ 65ePlay7100-U – 2799 lei (diagonala de 164cm)

Premiera Allview, lanseaza televizoarele cu control vocal, ePlay7100

In perioada 22 aprilie – 06 mai 2021, preturile sunt mai mici cu 600 lei. Asta inseamna ca dupa aceasta perioada, preturile mentionate anterior vor creste.

Aparent, specificatiile raman neschimbate, chiar daca diagonalele difera. Iata cele mai importante detalii tehnice, restul sunt disponibile pe site-ul allview.ro.

Sistem operare: Android TV 10
Procesor Cortex A53 Quad Core
Telecomanda cu Google Assistant integrat
Tehnologie: Hands Free Voice Control
Tip ecran: DLED
Rezoluție: 4K UHD (3840×2160)
Tehnologii DolbyVision, HDR, HDR 10 +, HLG
Unghi de vizibilitate: 178 / 178 °
Audio: 2x 8W/Stereo/ Dolby Atmos TV/ DTS Studio Sound /Dolby Audio/ Far Field Voice Control
Aplicații preinstalate: Netflix/LiveTV/Prime Video/Player Multimedia/YouTube/Google Play Movies & TV/Google Play Store/Google Play Music/Google Play Games/Google Assistant
Bluetooth v5.0, funcție audio dubla
Compatibil CI+
Media Player integrat