Connect with us

Telefon ieftin cu ecran 120Hz AMOLED, GT 10 Pro, smartphone ce vine de la Infinix si care are o denumire ce ne duce cu gandul la viteza si performante mari. Nu cred ca in realitate vom primi chiar asa ceva, este un gadget super accesibil, aratos, accesorizat, dar cu un chipset mediu.

In esenta, asa trebuie sa fie! Si asta deoarece este destinat in special pietei din India, una enorma, dar cu o putere de cumparare nu foarte mare. Conteaza mai mult sa aiba un design elegant si atragator, performante medii si gata, probabil ca este suficient pentru regiunea respectiva.

Telefon ieftin cu ecran 120Hz AMOLED, GT 10 Pro

Infinix este un producator destul de important in anumite zone ale acestei planete, dar cu o expunere mai mica in Europa/Romania. Dar chiar si in aceste conditii, sunt unele magazine de la noi care aleg sa importe astfel de produse.

Suprinzator, GT 10 Pro va avea un pret de numai 240 USD, destul de mic pentru acest display AMOLED cu rata de refresh de 120Hz, specificatii pe care nu prea le vedem la astfel de preturi. Procesorul Dimensity 1300 (MediaTEK), il va propulsa in topul AnTuTu pana pe la 650.000 de puncte, adica sub jumatatea clasamentului.

Telefon ieftin cu ecran 120Hz AMOLED, GT 10 Pro

Dar este un smartphone care iti atrage privirile prin aspectul sau, unul parca inspirat de Nothing Phone. Partea din spate este dotata cu un sistem de LED-uri ce intra in actiune atunci cand se primesc notificari, in momentul incarcarii, atunci cand se acceseaza o serie de jocuri, etc.

In plus, senzorul de amprente este ascuns sub display si camera principala foloseste un senzor de 108MP. Producatorul a mers mai departe si s-a gandit la o vopsea speciala pentru carcasa, aceasta schimbandu-si culoarea atunci cand este expusa la lumina UV.

Infinix ne spune ca GT 10 Pro este un telefon destinat gamerilor, dar probabil celor ce nu fac parte dintr-o categorie foarte avansata. In orice caz, este un telefon mobil interesant. Slabe sanse sa ajunga prin Romania…

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!