baterie

Ecranul lui Xiaomi 14 va avea o luminozitate cu adevarat mare

Ecranul lui Xiaomi 14 va avea o luminozitate cu adevarat mare

Compania Xiaomi a dezvaluit recent detalii despre caracteristicile ecranului pentru noul model Xiaomi 14, subliniind progresele semnificative realizate in domeniul afisajelor pentru smartphone-uri. Nu uitati, acest smartphone va fi lansat chiar maine si probabil va fi primul cu Snapdragon 8 Gen 3,

Conform comunicatului oficial, ecranul Xiaomi 14 urmareste sa ofere o calitate imbunatatita a imaginii, cu o claritate sporita, o fluiditate superioara, o luminozitate mai mare si o experienta vizuala optimizata pentru confortul ochilor utilizatorilor.

Modelul standard Xiaomi 14 va fi echipat cu un ecran de rezolutie 1.5K (aproximativ 1500 pixeli) si o densitate a pixelilor de 460PPI. Ecranul suporta o gama variata de rate de reimprospatare, de la 1Hz pana la 120Hz, gratie tehnologiei LTPO.

Aceasta performanta a fost realizata in urma colaborarii dintre Xiaomi si TCL, ecranul atingand o luminozitate ultra-inalta de 3000nit si oferind un unghi super larg de vizualizare. Se remarca de asemenea o reducere cu 17% a consumului de energie comparativ cu modelul anterior.

Xiaomi 14 va avea un display de 6.36 inch cu margini ultra-subtiri. In plus, telefonul include caracteristici avansate de protectie a ochilor, si se bucura de tripla certificare TUV Rheinland, asigurand astfel o experienta vizuala sigura.