Acasă Stiri Android Si Noutati Televizoare Huawei in Romania, incepand chiar cu acest an

Televizoare Huawei in Romania, incepand chiar cu acest an

0

Televizoare Huawei in Romania, incepand chiar cu acest an – Daca inca nu ati aflat, acum cateva zile, cei de la Huawei au avut in Romania un eveniment de lansare.

Da, au prezentat fix modelul Huawei Mate 30 PRO, cel aparut pe piata de fapt in toamna anului trecut. Este tot fara aplicatiile Google.

Sunt voci care sutin ca tot ceea ce tine de Google, se poate instala pe acest telefon. Probabil ca se poate dar sa fim seriosi, nu stiu cati isi cumpara un telefon nou si se apuca de VMOS.

Vedeti, nu stiti ce inseamna VMOS…un Android emulator. In fine, din cate am inteles, ei nici nu isi vor mai bate capul foarte tare cu Google, deja isi dezvolta propriul magazin de aplicatii.

Televizoare Huawei in Romania

La ora actuala, in acest magazin de aplicatii, sunt peste 40 de titluri populare Romanesti. Putine, dar vom vedea cum va evolua situatia. Asteptam si lansarea lui P40 PRO pentru a ne convinge daca va avea sau nu Google. Important sa vedem cum vor fi si telefoanele mai accesibile, cu sau fara Google.

Prin vara ar urma sa apara primul televizor Huawei in Romania, nu se cunosc alte detalii pana in acest moment. Nici ce fel de televizor si nici ce fel de sistem de operare va avea.

Oricum, clar nu va fi cu Android. Posibil cu unul dintre sistemele de operare la care au tot lucrat in ultima perioada, ARK OS ar putea fi unul dintre ele. Probabil ca in segmentul telefoanelor mobile vor concura direct cu Samsung, Sony sau cu alti producatori de talie mondiala.

Automat, preturile vor fi ceva mai ridicate. Huawei nu are o traditie foarte mare in domeniul televizoarelor, primul lor Smart TV fiind lansat in 2014, un model Honor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here