baterie

Televizoarele Allview de tip TOUCHLESS prins seria ePlay7100

Televizoarele Allview de tip TOUCHLESS prins seria ePlay7100

Allview se pregateste de lansarea noilor generatii de televizoare inteligente, unele ce vor face parte din seria ePlay7100. Punctul de atractie al acestor dispozitive este caracteristica denumita “Touchless”, aceasta permite utilizatorului sa controleze anumite functii ale televizorului numai prin voce.

Se pare ca acesta este ultimul promo inaintea lansarii noilor game de televizoare Allview cu Android, este al treilea teaser din cae aflam cateva lucruri noi. Remarc ca brasovenii se concentreaza tot mai des pe gama de televizoare si nu unele banale. Pe cat posibil, incearca sa le integreze functii cat mai inedite si mai utile.

Teaser-ul transmis astăzi, este al treilea pentru această nouă serie, iar vizualul ne dezvăluie încă o noutate în portofoliul Allview, prin integrarea tehnologiei Picture Quality bazată pe AI, menită să optimizeze în mod automat imaginea, pentru a furniza o calitate maximă a acesteia. Astfel, noua serie Allview ePlay7100 le va aduce utilizatorilor o experiență de vizionare superioară, semnificativ îmbunătățită.  

ePlay7100

Din teaser-ele anterioare, am mai aflat despre modele seriei ePlay7100 faptul că producătorul a pregătit un upgrade atât pe partea de imagine, cât și pe partea de sunet, prin integrarea tehnologiilor Dolby Atmos și Dolby Vision. Pe de altă parte, noile televizoare inteligente vor aduce utilizatorilor o experiență complet nouămult mai confortabilă și rapidă, prin încorporarea tehnologiei Far Field Voice Control, ce permite transmiterea de comenzi fără a mai atinge telecomanda, ci doar prin simpla voce

Televizoarele Allview de tip TOUCHLESS prins seria ePlay7100

O data fixa a lansarii nu avem comunicata oficial, dar cred ca vom asista la lansarea gamei ePlay7100 in aceasta primavara. Atunci vom afla toate specificatiile si preturile de vanzare, vom vedea si daca sunt mai multe diagonale. Asteptam cu interes si varful de gama in materie de telefoane mobile, adica Allview Soul X8.