Connect with us

Stiri despre telefoane

Harmony OS 2.0 amanat pana in iunie, valabil si pentru Huawei P50

Published

on

In sfarsit, avem o comunicare oficiala din partea Huawei si este momentul sa lamurim misterul din jurul lui Huawei P50 si Harmony OS 2.0, un sistem de operare dedicat acestor telefoane si care se presupune ca ar fi diferit de Android.

Presedintele Huawei Consumer Business Group, Dr. Wang Chenglu, a spus ca acest OS va fi disponibil incepand cu luna iunie 2021 si ca va putea fi instalat pe multe telefoane sub brand propriu. Inca nu stim ce inseamna “multe”, dar avand in vedere ca nu prea sunt anuntate lansari noi din partea lor, ne putem gandi ca telefoanele deja lansate vor putea sa ruleze aceasta versiune, adica Harmony OS 2.0.

Ma gandesc ca un update va fi trimis via OTA pe mai multe modele de Huawei si utilizatorul va putea sa-l instaleze. Se zvonea chiar ca exista posibilitatea sa facem switch intre Android si Harmony, adica sa ne putem alege oricand ce sistem de operare preferam pe telefonul nostru.

Advertisement

Harmony OS 2.0 / Huawei P50

Harmony OS 2.0 amanat pana in iunie, valabil si pentru Huawei P50

Probabil ca in curand vom primi tot in mod oficial si o lista cu telefoanele compatibile. Din pacate si tot conform unor surse, modelele construite pe o platforma de la MediaTEK nu vor suporta acest update. Sunt numai zvonuri insa, trebuie sa mai asteptam cateva luni pentru a afla cu exactitate ce se intampla.

Harmony OS 2.0 amanat pana in iunie, valabil si pentru Huawei P50

Este pentru prima data cand se amana si varful de gama Huawei ce in mod obisnuit era lansat in primavara. Seria Huawei P50 este asteptata la inceputul verii 2021 si daca aruncam o privire pe randarile aparute pana acum, as spune ca merita asteptarea. Este adevarat ca fara Google aceste modele sunt mai putin atragatoare pentru unii, alte voci sustin ca exista “viata” si fara aplicatiile respective.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des