Acasă Stiri Android Si Noutati Televizoarele cu Android au devenit foarte ieftine

Televizoarele cu Android au devenit foarte ieftine

0

Televizoarele cu Android au devenit foarte ieftine si preturile pornesc de la 750 de lei, cel putin aceasta este momentan cea mai buna oferta in cadrul magazinului eMag.

Din moment ce acest sistem de operare este atat de popular si de raspandit, producatorii de televizoare s-au gandit ca nu ar fi rau sa speculeze asta.

 

Star-Light 32DM6500 pare a fi la ora actuala cel mai ieftin televizor cu Android. Nu este produs de o firma mare si este posibil ca acest TV sa se vanda sub mai multe denumiri.

Este simplu, o anumita companie comanda cateva sute de unitati, fabrica aplica logo-ul si gata. Am observat aceasta tehnica la mai multe modele de televizoare, stim ca se practica si la telefoane.

Acest Star-Light 32DM6500 costa 750lei pe eMag.ro si detaliile tehnice nu sunt chiar grozave.

Este un Smart TV cu Android, rezolutie 1366 x 768 pixeli, diagonala de 81cm, tuner DVB-T2/T+C, Wi-Fi integrat, slot CI+ si toate beneficiile sistemului de operare Android. Pare a fi o oferta decenta pentru un astfel de televizor, va recomand sa cititi si recenziile utilizatorilor, sunt destul de multe.

Unii spun clar ca nu recomanda acest model, altii chiar il lauda. Exista si variante cu diagonala mai mare, maxim 109cm.

Philips 32PFS6402/12 este urmatorul pe lista, l-am ales deoarece este cel mai accesibil TV cu Android produs de o companie de renume. Intre primul model si acesta, pe eMag mai sunt cateva modele, toate produse de companii necunoscute: Vision Touch AND32 de 80cm la 799 lei, Vivax Imago Smart Android de 81cm la 999 lei, etc.

Philips 32PFS6402/12 costa 1299 lei si are o diagonala de 80cm. Acest televizor cu Android are o rezolutie 1920 x 1080 pixeli, tuner digital, WiFi, acces la Google Play si o gramada de caracteristici speciale.

Android LED Sony Bravia 75ZD9 este cel mai scump din lista, pretul sau ajunge pana la 24.999 lei, asta inseamna in jur de 5500 euro. Are o diagonala de 189cm si o rezolutie 4K UHD. Este un model scump dar de cea mai buna calitate.

Cireasa de pe tort: Cel mai scump nu este cel prezentat mai sus, modelul Sony 77A1 cu diagonala de 195 cm si display OLED costa nu mai putin de 88.999 lei, asta inseamna aproape 20.000 euro. De ce este atat de scump? Vedeti aici detaliile.

Oricum, pana la el sunt mai multe modele pe eMag, le vedeti pe toate aici. Un singur lucru trebuie sa retinem. Televizoarele cu Android devin din ce in ce mai ieftine!

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here