Acasă Stiri despre telefoane

Camera de tip pop-up pe primul televizor OPPO (OPPO TV)

0

Desi compania OPPO este prezenta in mod oficial si in Romania, nu stim exact daca au de gand sa aduca pe plan local si alte produse electronice. Cert este ca in luna octombrie 2020, ei vor prezenta primul lor televizor de tip SMART.

Probabil ca se va nu mi OPPO TV si are o dotare cu care nu se pot lauda multe televizoare actuale. Este vorba despre o camera motorizata (amplasata central) si deja ne dam seama ca aceasta va putea fi utilizata in aplicatiile dedicate.

Daca ne uitam la design si la restul specificatiilor tehnice cunoscute, ne dam seama ca pretul nu ar avea cum sa fie unul foarte accesibil. Conform celor de la OPPO, televizorul va avea o rezolutie 4K si rata de refresh de 120Hz.

Disponibil in doua versiuni (55 si 65 inch), panoul va fi unul de tip QLED si conform surselor, acest model sub brand OPPO va fi produs de catre TPV Display Technology (Xiamen) Co. Ltd, companie ce se ocupa si de fabricarea modelelor de TV sau monitoare pentru AOC sau Philips.

Nu ar fi chiar primul televizor cu o camera foto/video integrata, deja exista modele produse de Huawei si comercializate sub brand Honor Vision.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.