Ti-ai pierdut masina, catelul, portofelul sau amanta? Ei bine, aplicatia despre care voi vorbi in continuare nu te ajuta sa le gasesti insa lucrurile se schimba in caz ca ti-ai pierdut telefonul mobil, lucru ce probabil o data in viata i se intampla pana la urma oricui. Insa cum tehnologia nu sta pe loc si evolueaza foarte repede, iata ca au aparut si aplicatii care promit sate ajute in demersul tau de a-ti recupera telefonul pierdut. Spun pierdut deoarece furat probabil ca doar Politia te mai poate ajuta de cele mai multe ori.

1

Aplicatia intitulata Find My Phone (gaseste-mi telefonul) iti promite insa ca te ajuta sa-ti recuperezi telefonul chiar daca acesta a fost furat si in plus poate localiza / urmari si alte telefoane, de ex. pe cel al copiilor sau al sotiei pentru a sti in permanenta unde sunt membrii familiei tale sau prietenii.

Ti-ai Pierdut Telefonul Android ? Iata Cum il Gasesti

CITESTE SI:  Ce inseamna PocoPhone? Xiaomi PocoPhone F1

Cum Functioneaza Aplicatia?

In primul rand trebuie sa instalati aplicatia Find My Phone pe telefonul vostru Android, iar acesta trebuie sa aiba conexiune GPS pentru a putea fi localizat.

Dupa ce ati instalat aplicatia, aceasta va va solicita sa va faceti un cont, fiind necesare date precum nume, prenume, adresa de mail si numarul de telefon.

Apoi porniti serviciile de localizare GPS pe telefon si asteptati ca aplicatia sa va localizeze pe harta.

Trimiteti apoi invitatii membrilor familiei sau prietenilor pe care doriti sa-i localizati! De îndată ce persoana care primeste invitatia o accepta ,ii puteți localiza telefonul in orice moment doriți cu o simplă apăsare de buton .

Afla mai multe detalii si descarca aplicatia gratuit de  AICI

3 COMENTARII

  1. Ok, pentru a face acest lucru trebuie sa fi instalat din inainte aplicatia, dar daca mi-a furat telefonul si nu am apucat sa o instalez, atunci ce pot face? Puteati pune o alta solutie, care nu necesita aprobarea detinatorului telefonului, ca de exemplu o aplicatie google pe care o poti instala dupa PC, cu acelasi cont cu care ai fost logat pe telefonul respectiv, ar fii mult mai ajutator.

  2. Atata timp cat functioneaza doar daca se activeaza GPS-ul, aplicatia este de 2 bani, adica nefolositoare. Bine-ar fi daca functioneaza atunci cand se porneste wi-fi-ul sau datele mobile, nu gps-ul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree