Acasă FIRMWARE Android 4.4.2 KitKat Pentru Samsung Galaxy S4

Android 4.4.2 KitKat Pentru Samsung Galaxy S4

2

Posesorii de Samsung Galaxy s4 nu trebuie sa mai fie gelosi pe cei ce au in buzunar un Motorola Moto G cu 4.4.2, deoarece a aparut si pentru ei o versiune test de KitKat ce poate fi descarcata si instalata. Versiunea nu este cea originala si finala, insa este o versiune Samsung nu Cyanogenmod ! Telefonul nu va fi rootat dupa instalarea acestei versiuni de Android KitKat !Actualizarea aduce unele imbunatatiri de stabilitate si performanta si cateva schimbari la nivel de UI(user interface)

Untitled

Acest firmware este doar pentru modelul Galaxy S4 GT-I9505.  Nu încercați instalarea pe oricare alt dispozitiv, verificați modelul telefonului intrand în Setări-> General-> Despre dispozitiv. Bateria telefonului trebuie sa fie incarcata, min.50% pentru a preveni orice fel de probleme legate de alimentare ! Acest ROM va sterge TOT ce aveti pe telefon, contacte, mesaje, fisiere multimedia etc. Este recomandat sa se faca un backup al folderului EFS si a datelor care se vor restabilite ulterior pentru a intampina orice fel de problema. Pe parcursul actualizarii via Odin este recomandat a se intrerupe protectia antivirus si firewall pentru a se preveni problemele de conectare.

Daca ati parcurs pasii de mai sus, puteti trece la instalarea noului Android !

 

Android 4.4.2 KitKat Pentru Samsung Galaxy S4

1-Descarca Odin de AICI

2-Descarca noul ROM de AICI

3-Activati optiunea USB Debugging

4-Opriti telefonul si reporniti-l in modul download apasand concomitent tastele Volume Down + Home + Power key pana ce pe ecran va apare un mesaj de eroare ca cel din imaginea de mai jos.

Untitled

5-Apasati tasta Volume Up

6-Dezarhivand fisierul descarcat la punctul 2 veti optine un fisier cu terminatia .tar.md5

7-Conectati telefonul la computer si asteptati ca acesta sa il detecteze si eventual sa instaleze driverii.

8-De indata ce telefonul este recunoscut programul Odin ar trebui sa arate exact ca in imaginea de mai jos.

Untitled

9-Apasand butonul PDA se alege si se introduce fisierul cu terminatia .tar.md5

10-In Odin, trebuie bifate doar casutele Auto Reboot si F.Reset Time.

11-Apasati butonul Start, procedura va incepe si asteptati cateva minute pana cand in odin vedeti mesajul PASS sau RESET

Noul Android este instalat !

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here