Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 2020 Top 10 aplicatii Android pentru tabelete si telefoane, septembrie 2016

Top 10 aplicatii Android pentru tabelete si telefoane, septembrie 2016

1

Top 10 aplicatii Android, septembrie 2016

1. Verne: The Himalayas

Tur virtual in muntii Himalaya cu ajutorul unui Yeti animat pe care-l cheama Verne, aplicatia este dezvoltata chiar de catre compania Google si Google Maps care ofera imagini 3D asupra zonei Himalaya.

Descarca aplicatia.

2. ap15 Launcher

ty

Cred ca este cel mai simplu, cel mai elegant si cel mai rapid launcher pe care l-am testat eu pana acum, mai sus vedeti cum arata telefonul meu ruland ap15 Launcher, vedeti toate aplicatiile instalate pe telefon si cele scise cu caractere mai mari sunt cele pe care le folosesc mai des. Aplicatia practic invata ceea ce folositi voi mai des si le aduce in prim plan, este chiar un launcher interesant. Din pacate, nu poti pune un widget si nici iconite, insa cred ca este destul de ok si asa. Recomand sa-l instalati, nu are reclame si este posibil sa va placa!

Descarca gratuit.

3. WallRey – Elegant HD wallpaper.

rt

Alta aplicatie de imagini de fundal pe telefoanele si pe tabletele cu Android, nota aplicatiei este 4.3 din 5.

Descarca gratuit.

4. All-In-One Toolbox

rtrt

Nota aplicatiei este destul de mare, adica 4.6 si este practic o alta “unealta” de curatare si de intretinere a telefonului, sterge memoria cache, imbunatateste performantele, elibereaza RAM si asa mai departe.

Descarca gratuit.

5. Sesame Edge

Un fel de aplicatie prezenta pe seria Edge de la Samsung, numai ca in acest caz iti deschide rapid 10 dintre aplicatiile pe care le-ai folosit cel mai recent.

Descarca gratuit.

6. quickReply (chatHeads)

Aplicatie utila in cazul in care ai Messenger pe telefon, schimba putin modul in care iti apar notificarile, urmariti clipul de mai sus pentru a va face o idee.

Descarca gratuit.

7. NCS Music

rtrtrt

Muzica fara drepturi de autor, de aici ma mai inspir atunci cand mai am nevoie de cate o melodie fara copyright. Muzica este chiar ok, au si canal de Youtube, recomand in cazul in care sunteti pasionati.

Descarca gratuit.

8. Mr Phone – Search and Compare

Cauti anumit telefon in baza de date si poti compara cu alt model, avantajul ar fi acela ca nu trebuie sa mai cauti in browser.

Descarca gratuit.

9. Tapet – HD Material Wallpapers

er

Alta aplicatie cu o suita de imagini de fundal, diferenta ar fi aici ca este vorba de imagini cu “material design”, adica nu 3D si nici grafica complicata…se pare ca e la moda acum asa ceva. Sunt ok insa imaginile, observ ca meniul este in limba romana, posibil ca aplicatia sa fie dezvoltata de cineva de la noi din tara.

Descarca gratuit.

10. CamScanner -Phone PDF Creator

erer

Asa cum spune si denumirea, aplicatia iti scaneaza o imagine sau orice document si imaginile sunt convertite in fisiere de tip PDF. Daca esti student sau elev, posibil sa-ti fie utila, poate tine loc de imprimanta la nevoie!

Descarca gratuit.

BONUS .  Flip Diving

Nu este aplicatie, este un joc destul de simplu dar cu o grafica mai mult decat ok. Trebuie sa “te arunci” in apa de pe o stanca, insa trebuie sa o faci in mod cat mai corect. Ai mare grija sa nu te lovesti cu burta de apa 😉

Descarca gratuit.

CITESTE SI : TOP 10 aplicatii august 2016

CITESTE SI : TOP 10 aplicatii iulie 2016

CITESTE SI : TOP 10 aplicatii iunie 2016

CITESTE SI : TOP 10 aplicatii mai 2016

CITESTE SI : TOP 10 aplicatii aprilie 2016

CITESTE SI : TOP 10 aplicatii martie 2016

CITESTE SI : TOP 10 aplicatii februarie 2016

CITESTE SI : TOP 10 aplicatii ianuarie 2016

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here