TOP 10 Aplicatii Android Utile – Iunie 2014

TOP 10 Aplicatii Android Utile – Iunie 2014

Continuam seria topurilor in care va prezint unele dintre cele mai bune si utile aplicatii Android ce se pot descarca gratuit din magazinul oficial de aplicatii Android, Google Play. 

A venit randul astazi sa va prezint cele mai bune aplicatii Android valabile pentru luna Iunie 2014. Retineti ca topul reflecta opinia personala.

1 – Secret

Secret este o aplicatie prin care poti impărtăși ceea ce  gândești și simți cu prietenii tăi. Poti iesi in evidenta prin personalizarea mesajelor, adaugarea de fotografii sau alte optiuni.

Untitled

DESCARCA APLICATIA GRATUIT

2 – Ultimate G3 Launcher Theme

LG G3 tocmai ce a fost lansat, insa dezvoltatorii de aplicatii nu stau pe ganduri si au realizat o tema specifica acestui telefon, tema ce poate fi instalata pe orice smartphone cu Android.

Untitled

DESCARCA GRATUIT APLICATIA

3 – Everypost (Twitter & Facebook)

Untitled

Everypost este o aplicatie Android utila pentru cei ce-si petrec mult timp socializand pe diverse platforme. cu ajutorul aplicatiei, poti sa-ti impartasesti rapid gandurile pe aproape toate aceste platforme de socializare ( Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Linkedin si tumblr) prin apasarea unui singur buton.

 DESCARCA GRATUIT APLICATIA

4 – Phogy, 3D Camera

O aplicatie pentru iubitorii de fotografii tip selfie si nu numai. Poate realiza si poze cu efect 3D care se mișcă atunci când smartphone-ul este mutat.

Untitled

 DESCARCA GRATUIT APLICATIA

5 – Sidebar Plus (Multi-bars)

Untitled

Este ușor, rapid, personalizabil si pentru gustul tau. Puteți pune diverse obiecte în zona laterala a ecranului, cum ar fi aplicații, contacte, setările frecvent accesate, comenzi rapide și extensii DashClock precum widget-uri plus alte optiuni. Aplicatie utila pentru telefoanele sau tabletele ce nu poseda default asa ceva.

 DESCARCA GRATUIT APLICATIA

6 – CamScanner -Phone PDF Creator

Untitled

Aplicatia iti transforma telefonul sau tableta intr-un scanner veritabil. Scaneaza, converteste in PDF, salveaza sau trimite documentul.

 DESCARCA GRATUIT APLICATIA

7 – Camere WEB România

Untitled

Aplicatie Android romanesca ce-ti permite sa vizualizezi camerele de trafic (imagini live) din România
În prezent, 252 de camere in  21 de orase / locuri, cum ar fi Bucuresti, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Brașov, Arad, Sibiu, Bacău …

Județe și regiuni: Prahova, Maramures,Ardeal, Olteni, Banat, Dobrogea, Brasov, Muntenia, Sibiu, Oltenia, Mioveni, Republica Moldova, Piatra Neamt, Timişoara…

 DESCARCA GRATUIT APLICATIA

8 – Red Bull Wallpapers

Aplicatia Red Bull Wallpapers aduce lumea Red Bull direct pe telefonul tau si iti personalizeaza ecranul de start oferindu-ti acest wallpaper interactiv si gratuit.

Untitled

 DESCARCA GRATUIT APLICATIA

9 – Elimina Programe Nedorite

Este o aplicatie sigura si precisa atunci cand ai acces root si vrei sa stergi aplicatii sau fisiere de sistem deoarece filtreaza toate aplicatiile care ar putea cauza instabilitatea sistemului daca s-ar sterge din greseala.

Untitled

 DESCARCA GRATUIT APLICATIA

10 – Trivia Romania

Untitled

Este singura aplicație de Trivia în limba română ce itii permite să combini domeniile și pachetele de întrebări utilizate si care  funcționează fără probleme în lipsa unei conexiuni la Internet!

Trecere rapidă de la o întrebare la alta – nu vei aștepta să vezi un buton care pâlpâie pentru ca apoi să fii întrebat dacă sigur vrei să treci la următoarea întrebare.

Confirmă-ți și consolidează-ți cultura generală! Selectează domeniile tale de interes și combină-le oricum dorești!

 DESCARCA GRATUIT APLICATIA

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  TOP 10 aprilie 2017, cele mai bune aplicatii Android
More from Cosmin

Allview Viva H7 – Unboxing Si Detalii

Allview Viva H7 – Unboxing Si Detalii Allview Viva H7 este una...
Citeste tot

1 Comentariu

  • Cei de la Flashscore au lansat aplicatia Flashscore Rezultate – atat pentru iOS cat si pentru Android. E pe primul loc la categoria Sport. Linkuri pentru descarcare gasiti pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *