Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 2020 TOP 10 aplicatii Android utile si gratuite, octombrie 2016

TOP 10 aplicatii Android utile si gratuite, octombrie 2016

2

TOP 10 aplicatii Android utile si gratuite, octombrie 2016 – Haideti sa vedem in cele ce urmeaza si care sunt cele mai bune aplicatii Android pentru luna octombrie 2016, este practic penultimul top al aplicatiilor pe 2016, in decembrie am sa incerc sa va aduc in prim plan 10 aplicatii ale anului! Este totusi destul de greu sa alcatuiesti un astfel de top si motivul este unul simplu, totul tine de nevoi, utilitate, utilizare, etc. Totusi, poate gasiti ceva in aceste 10 aplicatii, nu am sa le fac o descriere prea lunga, voi scrie ceea ce face fiecare aplicatie in parte si apoi link catre Google Play sau catre sursa:

y544546erfgd

1 SD Maid

1243hygbfdsa

Alt manager foarte bun pentru telefonul sau tableta cu Android, curata fisiere, elibereaza spatiu, cauta fisiere duplicate, imbunatateste performantele telefonului, analizeaza mediile de stocare, ofera statistici si multe altele.

DESCARCA

2 PPI Calculator

Este foarte simplu si rapid de aflat ce densitate de pixeli are telefonul tau. Instalezi aplicatia si ai raspunsul!

rtt

DESCARCA

3 Pixel Launcher

Nu este in Google Play, cel putin nu aceasta aplicatie dezvoltata si lansata chiar de catre cei de la Google, insa poate fi descarcata si din alta sursa. Atentie, poate functiona necorespunzator pe unele telefoane. Este vorba de launcherul preinstalat pe noile telefoane Google Pixel.

DESCARCA

4 Macrodroid

errtgfdsz

O aplicatie de automatizare care poate usura interactiunea cu telefonul mobil. Citez din descrierea aplicatiei, cateva caracteristici:

  • Pornește conexiunea Wifi la lansarea unei anumite aplicații (și oprește la închidere).
    Răspunde automat la un SMS specific prin trimiterea locației curente.
    Apasă butonul de oprire pentru a-ți spune ora (fără a-l scoate din buzunar).
    Folosește etichete NFC pentru a configura dispozitivul (pornește bluetooth, setare volum etc).

DESCARCA

5 iDope

45

O aplicatie buna pentru a gasi torrenti, o instalezi si te va indruma catre Google Play pentru a instala si uTorrent. Apoi, cauti cu iDope tot ceea ce-ti trece prin cap in materie de torrente, cred ca este cea mai buna aplicatie de acest gen. Nu o gasiti in G. Play, insa pun link catre pagina web oficiala.

DESCARCA

6 Mira

556segf

Este o aplicatie pe care o gasesc personal interesanta, este simpla, fara setari si fara bataie de cap. Daca telefonul are giroscop, este si mai interesanta. Practic, aplicatia genereaza pe display particule si la apasarea cu degetul lucrurile devin si mai interesante deoarece intra in scena si o serie de sunete relaxante. Nu este ceva indispensabil, insa eu o consider chiar relaxanta!

DESCARCA

7 Vid TRIM

we5

Daca aveti nevoie de o aplicatie care sa “taie” videoclipuri si sa le editeze in mod corect direct pe telefon, nu trebuie sa mai cautati alta deoarece aceasta este una dintre cele mai bune. Am incercat personal cateva, insa rezultatul multumitor cu ajutorul acestei aplicatii l-am obtinut!

DESCARCA (varianta free)

8 Energy BAR

567dfvb

Este o alta aplicatie pe care o gasesc destul de interesanta, ea genereaza in partea de sus o linie care “pulseaza”, linie ce reprezinta practic capacitatea acumulatorului. Vestea buna este ca ofera multe setari de personalizare!

DESCARCA

9 Muviz

89764

De data aceasta, totul se intampla in partea de jos a ecranului si se intampla cand asculti muzica sau vezi clipuri pe YouTube! Este practic un “visualizer” cu multe setari interesante si un UI destul de profi!

DESCARCA

10 Blurr Wallpaper

53wd

Se stie ca de multe ori, imaginile de fundal mai mult ne incurca si ne distrag oarecum atentia de la iconitele de pe ecran. Aceasta aplicatie repara oarecum problema si aplica efecte imaginii de fundal pe care deja o ai instalata pe telefon sau pe tabelta!

DESCARCA

2 COMENTARII

  1. Din pacate MUVIZ nu-mi merge pe Note Edge, sau nu stiu eu cum sa o fac sa mearga. Am instalat-o, am ales o vizualizare, am pornit muzica cu aplicatia stock a telefonului si….nimic. Nu-mi arata nimic. Daca trag de bara in jos imi arata ca aplicatia ruleaza, dar nu vad nimic pe ecran. Imi scapa ceva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here