Acasă Aplicatii telefoane Android

TOP 10 aplicatii bune si utile pentru Android, ianuarie 2016

9

TOP 10 aplicatii bune si utile pentru Android, ianuarie 2016 – Iata ca revin cu topul lunar al celor nmai interesante si utile aplicatii pentru telefoanele si tabletele cu Android, de data aceasta cu primul top 10 pe 2016, top aferent lunii ianuarie. Retineti ca nu este vorba de cele mai noi 10 aplicatii aparute in Google Play in ianuarie 2016, este greu de facut un astfel de top deoarece pur si simplu nu cred ca se lanseaza in magazinul oficial de aplicatii Android atatea aplicatii lunar incat sa pot selecta cate 10 in fiecare luna!

Topul reflecta opinia personala, clasamentul este aleatoriu, multe dintre aplicatii le-am testat personal, altele sunt incluse dupa ce citesc recenziile utilizatorilor din Google Play!

1. Repair Battery Life

Este o aplicatie pe care am testat-o chiar astazi si pare a fi ok. Adica o instalezi, o pui la treaba si ea incepe sa analizeze celulele bateriei, gasind eventualele probleme ce sunt semnalate cu niste partatele portocalii. Apoi, ai posibilitatea sa dai o regenerare a bateriei, dezvoltatorul aplicatiei sustine ca prin aceasta metoda extinzi durata de functionare a acumulatorului si prelungesti viata acestuia. O puteti incerca, este gratuita si nu aveti nimic de pierdut!

yyy

DESCARCA GRATUIT

2. Charging Time

Am avut surpriza neplacuta sa constat faptul ca bateria unui telefon chinezesc de 4150 mAh nu este chiar de 4150 mAh si de 2200 mAh, lucru testat si cu alte aplicatii, nu numai cu aceasta. Pe langa faptul ca-ti arata capacitatea reala a acumulatorului, iti arata si timpul estimativ pana cand acumulatorul telefonului se incarca complet, asta dupa ce conectezi telefonul la retea. Deci, daca nu ai un telefon al unei firme consacrate si vrei sa vezi capacitatea reala a acumulatorului dar si alte informatii, recomand aceasta aplicatie utila pentru acumulatorii telefoanelor cu Android, dar si pentru tablete!

sss

DESCARCA GRATUIT

3. Super Fast Charger

Sunt mai multe aplicatii ce sustin ca pot incarca bateria telefonului mai rapid, insa eu am ales-o pe aceasta. Daca doriti sa testati si altele, cautati in Google Play “fast charging” Ce face mai exact? Introduci cablul, conectezi la incarcator si apesi butonul start. Aplicatia va aopri toate procesele ce ruleaza in fundal, va opri conexiuniea WiFi, traficul de date, cea Bluetooth si tot ce consuma baterie. Cand apesi pe stop, toate revin la normal, asa cum le-ai lasat. Desi n u este cel mai elegant mod, pare a fi ok!

ssss

DESCARCA GRATUIT

4. FlashOnCall

Aplicatia vine cu divese setari, poti customiza cand anume sa “clipeasca” LED-ul camerei foto. La un SMS, o notificare, un apel, un mesaj, etc. avand si posibilitatea de a seta frecventa si durata acestei alerte luminoase.

67

DESCARCA GRATUIT

5. Xender: File Transfer, Sharing

Super aplicatie si utila in acelasi timp, Xender iti ofera posibilitatea de a transfera rapid, prin intermediul unei conexiuni WiFi diverse fisiere, de la muzica si poze pana la documente, poti transfera intre telefon si PC sau un alt smartphone, indiferent ca este vorba de Android sau IOS. Suporta sharing in grup, pana la 4 dispozitive, dar si transfer rapid telefon -calculator!

xender

6. Flash on clap

Daca excludem partea cu reclamele, este o aplicatie utila atunci cand ai nevoie de o lanterna dar nu iti poti folosi mainile din diverse motive (esti la departare, ai mainile murdare sau ocupate, etc) Instalezi aplicatia, pornesti serviciul si LED-ul camerei se va aprinde atunci cand bati din palme sau la alte sunete mai puternice. Tot in acest mode se poate stinge.

ffd

DESCARCA GRATUIT

7. Omni Swipe-Small,Quick

Un shortcut care se activeaza numai atunci cand ai nevoie de el, personalizabil si care sporeste productibilitatea pe un dispozitiv cu Android.

unnamed

DESCARCA GRATUIT

8. GIPHY for Messenge

Aplicatie foarte interesanta, o baza de date de filmulete tip GIF, speciale pentru Facebook Messenger. Este im partita pe categorii si cu o baza de animatii destul de mare. Se utilizeaza foarte simplu: alegi animatia dorita din categoria selectata, apesi “send” si selectaezi persoana din lista ta de prieteni. Aceasta va primi instant filmuletul trimis de tine.

34

DESCARCA GRATUIT

9. Flud

Client BitTorrent pentru Android.

gfvr

DESCARCA GRATUIT

10. Secret SMS

Aplicatie ce poate fi setata sa ascunda anumite mesaje de tip SMS de ochii curiosilor, poate fi setata pentru anumite persoane si numere de telefon din agenda telefonica personala.

ss3

DESCARCA GRATUIT

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.