Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 TOP 10 aplicatii pentru telefoanele Android, luna mai 2017

TOP 10 aplicatii pentru telefoanele Android, luna mai 2017

0

TOP 10 aplicatii pentru telefoanele Android, luna mai 2017 este aproape pe sfarsit si ca de fiecare data, incerc sa aduc intr-un articol cateva aplicatii pe care le consider utile. Este destul de greu sa fac acest articol deoarece nu sunt multe aplicatii cu adevarat interesante in Google Play, cele care sunt chiar utile nu mai au nevoie de prezentare si clar sunt super cunoscute.

Insa, mai jos va prezint inca 10 aplicatii utile, poate gasiti ceva interesant printre ele, pe multe le-am testat si sters dupa ce le-am folosit, pe unele le-am pastrat.

1 Socratic – Homework answers

O aplicatie care sustine ca foloseste Inteligenta Artificiala (AI) pentru a rezolva temele pe care le ai de facut, asta prin simpla fotografiere a unei probleme. Nu am incercat-o insa ideea mi se pare ok si cred ca o puteti testa. Totusi, nu este cel mai bun mod de a invata sau de a rezolva problemele…trebuie sa-ti pui si mintea la contributie.

Descarca

2 Taskzy

O alta aplicatie de automatizare, descrierea din Google Play suna cam asa: “Te-ai intrebat daca exista o aplicatie care va deschide automat muzica preferata atunci când vă plimbați cu bicicleta sau aplicația dvs. de fitness atunci când vă plimbați?

Taskzy este o aplicație care deschide aplicatiile in locul vostru sau vă reamintește să le deschideți, aplicatia se bazeaza pe diversi factori. Vremea, ora, castile conectate, locatia, diverse activitati pe care le desfasurati des, etc. Aplicatia pare interesanta si este gratuita.

Descarca

3 Chameleon Live Wallpaper KLWP

Am instalat-o, testat-o si treaba sta cam asa. Cand o deschizi, ai la dispozitie doua imagini de fundal prestabilite, una in genul Lollipop si una Marshmallow. In partea dreapta/jos, gasim o pictograma ce reprezinta camera foto. Apasam pe ea, aplicatia de camera se deschide si apoi facem o poza. Aplicatia va extrage culorile de baza din poza respectiva si apoi voi o puteti seta ca imagine de fundal, adica un wallpaper. In caz ca va atrage ideea, aplicatia este gratuita.

Descarca

4 Posteroid

Este o aplicatie destinata celor ce incarca poze des pe retelele de socializare. Este o aplicatie care combina pozele voastre cu textul pentru a realiza un “poster” pe care sa-l urcati pe Facebook sau sa-l folositi in alte proiecte.

Descarca

5 Icon Pack Studio

Este genul de aplicatie care te lasa sa-ti desenezi tu iconitele pentru aplicatii asa cum vrei si nu sa fii nevoit sa instalezi altele cautand prin aplicatii. Daca ai timp si rabdare o poti incerca, functioneaza cu majoritatea launcherelor Android.

Descarca

6 Double Tap, oprit / pornit

Am mai testat astfel de aplicatii si chiar le-am prezentat aici pe site, este genul de aplicatie pe care o consider extrem de utila. Conditia principala ar fi cea legata de consumul bateriei, sunt multe aplicatii care simuleaza oprirea ecranului la dubla atingere prin aplicarea unui filtru negru pe display si astfel, telefonul nu este cu adevarat blocat.

Aceasta pare diferita si o folosesc pe un telefon secundar de cateva saptamani, nu am observat un comportament ciudat sau o scadere a autonomiei. Un alt avantaj ar fi acela ca putem pe langa blocarea telefonului prin dubla atingere, exista si posibilitatea de deblocare, insa numai prin intermediul senzorului de proximitate, acesta trebuie atins si ecranul se deblocheaza fara apasarea butonului dedicat. Daca o setati asa cu trebuie, este o aplicatie ok.

Descarca

7 Nougat Quick Settings

Aplicatie utila pentru cei ce au deja un telefon ce ruleaza Android Nougat, aceasta adauga mai multe setari rapide in fereastra dedicata.

Descarca

8 Smart Wallpaper

Asa cum ne sugereaza si denumirea, este o aplicatie inteligenta, mai exact un wallpaper inteligent. De ce? Smart Wallpaper ne promite ca va schimba automat imaginea de fundal in functie de anumiti factori, asta inseamna ca nu ne vom mai plictisi privind mereu aceeasi fotografie. O poate schimba in functie de vremea de afara, de ora, zi din saptamana, etc. Sustine ca poate alege una diferita in functie de reteaua WiFi la care suntem conectati!

Descarca

9 Volkey – Volume Key Scroll

Este o aplicatie care chiar functioneaza, nu trebuie sa faci nimic in plus in afara de acordarea permisiunilor. Cu ajutorul ei, poti face scroll jos sau sus prin intermediul butoanelor de volum, poate fi folosita in aplicatii, retele de socializare, pagini web, etc.

Descarca

10 Universal Copy

Este destul de dificil sa executi copy/paste pe un telefon mobil, asta mai ales in cazul in care acesta are un ecran mai mic, textul este mai lung si tu ai degetele mai groase! Aplicatia rezolva asta si iti usureaza munca.

Descarca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here