Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 TOP 10 – Aplicatii si jocuri bune, speciale pentru ochelarii VR

TOP 10 – Aplicatii si jocuri bune, speciale pentru ochelarii VR

3

TOP 10 – Aplicatii si jocuri bune, speciale pentru ochelarii VR, dispozitive interesante care au devenit din ce in ce mai variate dar si mai ieftine. Practic, putem cumpara astfel de gadgeturi de la cativa dolari, asta in cazul ochelarilor VR Google Cardboard, insa daca vrem ceva de o calitate premium, va trebui sa scoatem din buzunar o suma mult mai mare.

Recomand pentru cei ce nu au un buget generos varianta lansata chiar de Google, daca vreti alte dispozitive fabricate mai solid dar cu preturi ce pleaca de la 5-6 USD, puteti arunca o privire AICI, gasiti insa o oferta bogata si la noi in tara.

Am sa va arat in cele ce urmeaza si cateva dintre aplicatiile utile ce pot fi folosite impreuna cu un telefon dotat cu giroscop si o pereche de ochelari VR. Din pacate, nu toate telefoanele sunt dotate cu giroscop, o selectie a celor ce au si asa ceva am facut in acest articol.

Am testat aplicatiile de mai jos de-a lungul timpului si pot spune ca isi fac treaba destul de bine, recomand asa cum spuneam si anterior, un telefon cu giroscop, de preferinta unul cu o rezolutie mare a ecranului. Ordinea aplicatiilor este aleatorie!

1 – AAA VR Cinema Cardboard 3D SBS

vr123

Player video interesant ce va permite sa redati fisierele stocate pe telefonul vostru, aplicatia este gratuita.

Descarca

2 – Google Cardboard

gcard

Este o aplicatie dezvoltata chiar de catre compania Google si una pe care o recomand incepatorilor. Are totusi si continut de calitate plus ca va ajuta sa va obisnuiti cu dispozitivul vostru VR.

Descarca

3 – Fulldive VR – Virtual Reality

4567asgdfs

Este practic o platforma VR, asta inseamna ca aplicatia va ajuta sa cautati si sa navigati sau sa urmariti peste 1 milion de clipuri VR dar si alt tip de continut special pentru ochelarii cu ajutorul carora puteti experimenta realitatea virtuala.

Descarca

4 – Need for Jump (VR game)

vrgames

Acesta este un joc, insa din pacate nu prea exista la ora actuala pentru ochelarii VR jocuri gratuite cu o grafica de top si astfel va trebui sa ne multumim cu ceea ce avem. Totusi, este un joc cu rating mare si unul destul de popular printre utilizatorii de ochelari VR.

Descarca

5 – VR Tank

vrtank

Daca vreti o grafica mai ok pe un joc special destinat ochelarilor VR, va trebui sa platiti cam 11 lei, atat costa VR TANK. Insa jocul are o grafica mult mai buna fata de cele gratuite si un gameplay mai reusit.

Descarca

6 – Lamper VR: Firefly Rescue

rty78

Este un alt joc ok, unul cu grafica destul de buna dar cu un continut mai “light”, mai mult pentru cei mici. Controlezi o mica albinuta si trebuie sa fii atent in jurul tau, nu ai voie sa te lovesti de pericolele ce iti apar pe traseu.

Descarca

7 – Within – VR (Virtual Reality)

45ytrfgh

Este una dintre cele mai descarcate aplicatii de acest gen din Google Play si ofera acces la o selectie de filme sau desene animate special concepute pentru acest tip de dispozitiv. Aceste clipuri pot fi descarcate pe telefon sau vizionate online, este suficient sa plasati telefonul in dispozitivul VR si actiune incepe. Eu am si acum aplicatia instalata pe telefon si o folosesc ocazional, daca aveti o pereche de ochelari cu buton de control este mult mai bine! Atentie, exista si filme horror acolo!

Descarca

8 – YouTube

tyui980

Sa nu uitam de YouTube, aici gasim milioane de clipuri si toate pot fi transformate in continut compatibil VR. Cautati orice clip, setati rezolutia clipului la maxim, apasati butonul setari, selectati “vizioneaza in cardboard”, puneti ochelarii VR la ochi si apoi veti avea impresia ca sunteti intr-o sala de cinema. Totul este negru in jurul vostru, exista numai un ecran ce pare la distanta de voi si asta simuleaza existenta intr-o sala de cinema. Avantajul aici este acela ca nu aveti nevoie de telefon cu giroscop. Atentie, este vorba in acest caz de clipuri transformate automat in continut compatibil, exista insa in YouTube si continut special pentru telefoanele cu giroscop.

9 – Insidious VR

vr-ins

 Aplicatie bine de tot realizata, este bazata pe seria horror Insidious! Atentie, dezvoltatorul sustine ca nu este compatibila cu toate telefoanele mobile, puteti insa sa incercati sa o instalati. Eu am istalat-o pe un Samsung si pot spune ca te cam sperie, atentie pentru cei sensibili!

10 – VR Tunnel Race Free

ervr45y

Un labirint destul de amuzant, pentru a trece in varianta VR trebuie sa selectati “VR” si apoi sa plasati telefonul in dispozitiv. Pe ecran va aparea un tunel alb/negru dar cu obstacole rosii, trebuie sa te feresti de aceste capcane prin miscarea capului.

Descarca

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here