Connect with us

Stiri despre telefoane

TOP 10 cele mai bine vandute telefoane in anul 2020

Published

on

TOP 10 cele mai bine vandute telefoane in anul 2020 si este un top interesant deoarece el se refera la modelele livrate la nivel global si mai ales in timpul pandemiei. Intalnim numai 3 mari jucatori si veti observa ca Huawei lipseste cu desavarsire.

Suprematia nu este castigata de telefoanele ce ruleaza sistemul de operare Android, cu toate ca 5 dintre ele ruleaza acest OS. Daca nu este Android, atunci sa fie iOS, adica telefoanele Apple! Pe primele 3 pozitii sunt modele produse de catre ei si cel mai vandut telefon anul trecut este chiar iPhone 11!

Nu este cel mai scump din lista, dar sa spunem ca avea terenul gata pregatit. El a aparut in toamna anului 2019 si s-a bucurat de un real succes printre fanii Apple. Urmeaza micutul iPhone SE, cel care are un design ceva mai invechit si un display cu o diagonala de numai 4.5“.

Advertisement

Asta nu l-a impiedicat sa ajunga pe pozitia nr.3, oricat de ciudat ni s-ar parea noua, utilizatori de telefoane cu Android. In acest moment, telefonul costa in Romania fix 2099 lei. Si cand ne gandim ca scriem zilnic aici despre telefoane mobile cu ecrane de peste 6.5 inch, o diagonala de 4.5″ ni se pare incredibil de mica. Si nu cred ca am mai asistat in ultimii ani la o lansare de telefon Android cu un astfel de display!

Abia pe pozitia nr.4 apare in sfarsit si un model de telefon ce ruleaza Android, este vorba despre Samsung Galaxy A51 (foto sus), nu cred ca este o surpriza pentru nimeni. Parca am stiut asta atunci cand am scris articolul de lansare, inca din titlu mi-am inchipuit. Acum, telefonul costa 1200 lei la noi in tara.

Cele mai bine vandute telefoane

Urmeaza pe locurile 5 si 6 tot telefoane Samsung, insa unele mai ieftine. Galaxy A21s si Galaxy A01 (450 lei in Romania). Mai departe, apar din nou un model produs de Apple, inca un Samsung si abia pe pozitia 9 vedem un Xiaomi, este vorba despre Redmi Note 9 PRO. Daca primul loc a fost “furat” de un iPhone, asta putem spune si despre ultimul.

Advertisement
  1. Apple iPhone 11
  2. Apple iPhone SE (din 2020)
  3. Apple iPhone 12
  4. Galaxy A51
  5. Galaxy A21s
  6. Galaxy A01
  7. Apple iPhone 12 Pro Max
  8. Galaxy A11
  9. Redmi Note 9 Pro
  10. Apple iPhone 12 Mini

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des