Acasă Stiri despre telefoane

TOP 200, telefoane cu cea mai buna baterie in 2018

3

TOP 200, telefoane cu cea mai buna baterie in 2018 – nu le-am testat personal pe toate si nu sunt prezente numai modele lansate in acest an. Insa, este un top preluat de la PCMark, o aplicatie buna de testat bateriile telefoanelor mobile. De altfel, nici macar nu sunt multe in Google Play. Chiar daca personal am reusit 29 de ore cu modelul iHunt P11000 Titan, nu-l vedeti in top. Si asta deoarece pentru a intra acolo, un telefon trebuie testat de cat mai multi utilizatori.

Pe langa performantele acumulatorului, mai sunt prezente date legate de dimensiunea ecranului si de procesorul folosit/placa grafica:

 

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
top-200-telefoane-cea-mai-buna-baterie-2018TOP 200, telefoane cu cea mai buna baterie in 2018 - nu le-am testat personal pe toate si nu sunt prezente numai modele lansate in acest an. Insa, este un top preluat de la PCMark, o aplicatie buna de testat bateriile telefoanelor mobile. De...

3 COMENTARII

  1. Bună ziua! Am cumpărat recent telefonul Huawei Y7 prime 2018 și de când l-am cumpărat se descărca bateria peste noapte. Spre exemplu ieri seara aveam 50% și dimineața, când m-am trezit aveam 29%. Ce pot face?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.