Acasă Stiri despre telefoane Top 5 ceasuri inteligente si ieftine ce merita cumparate in 2015

Top 5 ceasuri inteligente si ieftine ce merita cumparate in 2015

0

Top 5 ceasuri inteligente si ieftine ce merita cumparate in 2015 – Daca recent am scris un articol despre top 10 telefoane chinezesti ale momentului, in acest articol am sa va prezint 5 modele de ceasuri inteligente ce se pot folosi cu un telefon mobil sau Android prin conectivitate Bluetooth dar si separat deoarece ofera multe functii utile.

Un smartwatch poate fi imperecheat cu orice smartphone dotat cu conectivitate Bluetooth si iti ofera acces rapid si facil la multe functii fara sa mai fii nevoit sa butonezi telefonul. Astfel, poti initia sau respinge apeluri sau trimite mesaje direct din interfata sa, fiind dotat chiar si cu un slot pentru cardurile de memorie, putand fi folosit simplu si ca un MP3 player, unele sunt dotate cu camera foto sau video, au functie de pedometru (numara pasii parcursi) monitorizarea sedentarismului, suport radio FM, port USB, SIM, difuzor, microfon, sau functie de monitorizare a somnului.

Acestea sunt numai cateva dintre functiile de care dispune un ceas inteligent, preturile modelelor pe care am sa vi le prezint in cele ce urmeaza sunt mici si sar cu putin peste 100-150 lei.

1 -GV18 Aplus

Este un ceas ce costa 31$, dotat cu NFC, Bluetooth, functie de gasire a telefonului, ecran de 1.54″ cu rezolutie 240×240, camera foto si acumulator cu o capacitate de 450mAh.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=Zs7xUktiGUU[/wpsm_video]

Oferta completa (pe alb sau negru plus accesorii) poate fi vazuta AICI.

2 – ZGPAX S29

Acest model este unul cu suport SIM GSM, touch screen, ecran de 1.54″ cu rezolutiue 240×240, camera foto, microfon, FM, player MP3, Bluetooth, etc.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=MqypQ_JOA2I[/wpsm_video]

Costa 27.98 $ si oferta completa (diverse culori) poate fi vazuta AICI.

3 – iMacwear M7

iMacwear M7 este un model ceva mai scump dar si mai performant, vorbim in acest caz despre un ceas cu protectie IP67 rezistent la apa, procesor dual core, 4GB memorie interna, 512RAM, WiFI, Bluetooth, SIM, suport pentru card de memorie si senzori :proximitate, magnetic , accelerometru, gravitate.

h

Pretul sau este de 112$, specificatiile complete si oferta pot fi vazute AICI.

4 – NO.1 S3

Este un ceas elegant, cu o curea din piele, sticla rezistenta, constructie din otel, senzorUV, GSM, Bluetooth, player MP3 plus alte functii caracteristice acestor gadgeturi.

t

 

El costa 62.99$ si oferta completa poate fi accesata AICI.

5 – iradish Y6

iradish Y6 este un alt model accesibil, cu procesor MediaTEK, sticla 2.5D, camera foto, pedometru, rezolutie 240×240, functie de gasire a telefonului, monitorizare sedentarism, Bluetooth, etc.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=Ikc47Drto4o[/wpsm_video]

El costa 33.66$ si oferta completa poate fi accesata AICI.

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here