TOP 5 Jocuri Gratuite Iulie 2014

In cele ce urmeaza va voi prezenta un top al unora dintre cele mai apreciate si descarcate jocuri ce ruleaza pe platforma Android, jocuri ce se pot descarca gratuit din Google Play.

Topul reflecta o opinie personala si am incercat sa acopar o plaja cat mai larga de categorii, ordinea in care sunt prezentate jocurile fiind aleatorie.

1- Bubble Bird

Nu este un joc nou sau unul ce exceleaza la capitolul grafica, insa cu siguranta de indata ce il descarci si incepi sa il joci te va captiva si te va prinde.

Este un joc gen Candy Crush in care ideea este cat se poate de simpla. Trebuie sa aliniezi cel putin trei bilute de aceeasi culoare si sa le elimini pe masura ce ele coboara si se inmultesc. Ai la dispozitie si o seie de bonusuri precum bombe sau bilute speciale ce te ajuta sa parcurgi mai repede nivelurile.

1 Top 5 Jocuri Gratuite Iulie 2014

Trebuie sa aduni si cat mai multi banuti ce te vor ajuta pe parcursul jocului sa deblochezi anumite niveluri, monede pe care le poti colecta in timpul jocului.

 

Este posibil ca pe parcurs sa nu poti trece de un anumit nivel si sa te blochezi, moment in care contra cost poti cumpara daca doresti acele mingiute speciale de care vorbeam mai devreme, insa nu esti obligat sa cumperi nimic pentru a trece mai departe. Ai si posibilitatea de a da “skip” la un nivel dar jocul isi pierde practic din frumusete daca vei proceda asa.

Descarca Jocul Gratuit

2 – Boom Beach

1 Top 5 Jocuri Gratuite Iulie 2014

Boom Beach este un joc gratuit de strategie cu o grafica interesanta in care trebuie sa te lupti cu inamicul pentru a nu te invada si a-ti pastra intacte comorile ce se afla pe insula.

Jocul poate fi jucat si in modul online multiplayer. Jocul este complet gratuit insa contra cost poti cumpara anumite elemente daca doresti sa avansezi mai repede in joc.

Descarca Jocul Gratuit

3 – Don’t Touch The Spikes

1 Top 5 Jocuri Gratuite Iulie 2014

Nu sunt multe de spus despre acest joc gratuit si vei realiza asta din moment ce il vei instala. Practic trebuie sa-l instalezi, sa-l pornesti si sa atingi o pasare pentru a o face sa zboare. Pare simplu dar vei vedea ca nu este asa deoarece ai un mic obstacol in drum !

Descarca Jocul Gratuit

4 – Banana Island – Jungle Run

1 Top 5 Jocuri Gratuite Iulie 2014

Alt joc interesant in care trebuie sa alergi prin jungla si sa colectezi cat mai multe trofee, sa eviti obstacole si sa adumi cat mai multe monede si pietre pretioase. Pe masura ce il vei juca iti vei da seama ca este un joc interesant chiar daca la prima vedere poate nu te atrage. Alearga cu maimuta 😉 !

Descarca Jocul Gratuit

5 – Police Chase 3D

In acest joc gratuit tu esti Seriful unui mic orasel pe care trebuie sa-l aperi si sa-l protejezi cat mai bine. Ai la dispozitie mai multe tipuri de masini de politie, diverse elicoptere si arme pentru a pastra ordinea publica la tine in oras.

Untitled Top 5 Jocuri Gratuite Iulie 2014

 

CITESTE SI:  Ce inseamna pana la urma PUBG Mobile?

Urmareste si prinde cat mai multi infractori, pe masura ce inaintezi in joc avand posibilitatea de a debloca noi trasee si masini.

Descarca Gratuit Jocul

Top 5 Jocuri Gratuite Iulie 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree