Connect with us

Jocuri pentru telefoane si tablete android

Aerofly FS 2020, jocul simulator cu grafica de top pentru telefon

Published

on

Aerofly FS 2020, jocul simulator cu grafica de top pentru telefon – Nu prea ma joc pe telefon, recunosc ca sunt cel ce crede ca dispozitivele de acest gen, nu sunt chiar facute pentru a te juca. Dar, din cand in cand, la plictiseala, mai incerc cate un titlu si in special, simulatoare.

Am cateva (2-3) jocuri de acest gen pe care le mai joc din cand in cand si de departe, favoritul meu este Aerofly FS 2020, un simulator de avioane. Un joc care nu este gratuit, trebuie sa platesti in jur de 30 de lei pentru a-l putea instala. Are in jur de 5GB, dar ofera o grafica impresionanta.

Impresionanta la nivel de telefon mobil. Si spun asta deoarece il joc si pe PC, il puteti gasi pe Steam contra sumei de 59 euro. Nu se compara grafica de pe telefon cu cea de pe PC, dar nici nu dezamageste.

Advertisement

Si in plus, nu dezamageste la capitolul gameplay, scenarii posibile, control, sunet, etc. Trebuie sa ai si un telefon destul de capabil, consuma destul de multe resurse si este pacat sa nu-l poti juca in 60 fps. Practic, esti un pilot de avion, poti alege sa zbori cu unul dintre cele 22 de avioane disponibile.

Aerofly FS 2020

Aerofly FS 2020, jocul simulator cu grafica de top pentru telefon

Cele de linie sunt disponibile in mai multe scheme, ma refer la companiile aviatice. Sau, daca vreti, “livery”. Pe langa avioanele mai mici sau elicoptere, le intalnim si pe cele de pasageri:

  • Airbus A380 (British Airways, Air France, ANA, Asiana, Emirates, Etihad, Lufthansa, etc)
  • Airbus A320 (Delta, Aeroflot, Air Asia, Airberlin, Air France, Alitalia, American Airlines, etc)
  • Boeing 737-500 (British, Continental, Delta, Lufthansa, Sun Country, United, etc)
  • Boeing 747-400 (United, KLM, Air Canada, Air France, Air India, etc)
  • Boeing 777 (American Airlines, All Nippon, Cathay Pacific, Emirates, EVA Air, KLM, etc)

Daca nu va pricepeti la pilotat avioane ;), nu este o problema. Atat pentru decolare cat si pentru aterizare, puteti folosi pilotul automat. Optiune disponibila inclusiv in timpul zborului. Ne putem face si propria ruta, adica putem alege aeroportul de plecare si cel de destinatie.

Este disponibila si optiunea “Flight school”, asta in cazul in care doriti sa invatati sa pilotati un avion, fie si intr-un joc. Sunt cateva locatii in SUA si ca aeroporturi principale, putem selecta zona Los Angeles sau San Francisco. Atasez la final si cateva capturi de ecran pe care le-am facut in timpul jocului, Aerofly FS 2020 este disponibil AICI.

Advertisement

Daca nu vreti sa apelati la pilotul automat, puteti controla avionul fie prin gesturi (adica miscand telefonul sus/jos sau stanga/drapta), fie prin mansa care este disponibila pe display (optiuni care se bifeaza din meniul jocului). Motoarele si flapsurile sunt in partea stanga a ecranului, mansa in dreapta.

Exista si mai multe comenzi pentru pilotul automat, plus nenumarate moduri view. Interior, exterior, aripa, tren de aterizare, motor, head up, cockpit, fly by, turn de control, etc.

Mai departe, putem alege ora la care vrem sa zburam, conditiile atmosferice, plafonul de nori, viteza si directia vantului, turbulente, etc. Sunt disponibile si setari grafice, pentru sunet, etc. Daca sunteti fani simulatoare, vi-l recomand!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des