Acasă Telefoane Chinezesti TOP 5 telefoane chinezesti in 2016 cu display edge to edge

TOP 5 telefoane chinezesti in 2016 cu display edge to edge

4

TOP 5 telefoane chinezesti in 2016 cu display edge to edge – nu cred ca mai poate fi lansat ceva spectaculos pana la sfarsitul anului si desigur ca pe langa aceste modele am mai putea adauga si elte telefoane cu display edge to edge sau chiar curbat, ne oprim pentru moment la cele cinci pe care le vedeti mai jos. Am sa le fac o scurta descriere si voi pune link catre oferta gearbest.com, insa nu voi pune si preturi deoarece acestea pot suferi modificari de la o ora la alta.

Toate au marginile ecranului inexistente sau foarte inguste, unele chiar au ecranul usor curbat si sistemul de operare adaptat!

Ordinea este aleatorie – nu inseamna ca cel de pe locul unu este cel mai bun, insa incep cu cel mai ieftin si cel mai nou lansat la ora la care scriu acest articol.

1- Bluboo Edge

Bluboo Edge Android 6.0 5.5 inch 4G Phablet

Este cel mai proaspat lansat telefon de acest gen si cred ca cei de la Bluboo au gandit si procedat bine. Este si cel mai ieftin, nu cred ca producatorul a vrut sa concureze cu restul modelelor de pe piata si a ales sa scoata un model mai ieftin, cu display edge to edge dar si cu specificatii tehnice ok. Seamana destul de mult si el cu un Samsung de generatie noua, are chiar si senzor pentru monitorizarea cardiaca!

VEZI OFERTA BLUBOO EDGE

2 – Elephone S7

Elephone S7 Mini Android 6.0 5.2 inch 4G Smartphone

Este si el un telefon relativ nou lansat si interesant, cei de la Elephone sustin ca au spart recordurile de vanzari cu acest nou model. Se pare ca cele cu display edge to edge prind bine la public si mai ales daca imita sau adopta partea de design a telefoanelor Samsung de ultima generatie, in special seria “EDGE” El vine in mai multe configuratii si costa incepand cu 147 USD, asta in cazul variantei cele mai ieftine. Toata oferta este in linkul de mai jos:

VEZI OFERTA ELEPHONE S7

3 – Vernee Mars

Vernee Mars Android 6.0 5.5 inch 4G Phablet

Si cei de la Vernee s-au gandit ca ar prinde bine sa aiba in oferta lor un telefon metalic cu display edge to edge, astfel a aparut modelul “Mars”. Nu este chiar cel mai performant model al lor, insa este la ora actuala unul dintre cele mai atragatoare telefoane chinezesti.

VEZI OFERTA VERNEE MARS

4 – Ulefone Future

Ulefone Future 5.5 inch 4G Phablet

Aici este vorba de un telefon frumos, unul pe care l-am testat si eu in vara lui 2016. Este vorba si de problema acuta a lipsei de piese de schimb, pur si simplu nu gasesc display pentru el, nici macar fabrica nu imi poate oferi asa ceva la ora actuala. Articolele de review le cititi aici, oferta magazinului, in linkul de mai jos:

VEZI OFERTA ULEFONE FUTURE

5 – Elephone R9

Elephone R9 Android 6.0 5.5 inch 4G Phablet

A fost lansat cam in acceasi perioada cu Elephone S7 si parca arata mai bine si mai serios fata de modelul amintit anterior. Nu este o clona sau nici nu vrea sa semene cu un anumit model, vine si el in mai multe variante de pret dar si de dotari, desigur ca are un display edge to adge!

VEZI OFERTA ELEPHONE R9

In clipul de mai jos, le vedeti pe toate in actiune!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here