Acasă Aplicatii pentru telefoane Android

Top Aplicatii Android Pentru Optimizarea Bateriei

4
nofollow

Nu sunt un fan al acestor tipuri de aplicatii care se presupune ca ar optimiza consumul bateriei pe dispozitivele Android, insa ele exista si sunt folosite de foarte multi utilizatori. Personal consider ca durata de viata a unui acumulator tine strict de felul cum iti utilizezi telefonul sau tableta, de nivelul luminozitatii, dimensiunea ecranului, module pornite inutil gen GPS, Bluetooth, etc.

Totusi, am sa fac un TOP 5 al celor mai bune astfel de aplicatii care te ajuta sa cresti autonomia acumulatorului.

1-DU Battery Saver & Widgets

1

Cea mai buna aplicatie care exista la ora actuala si care vine cu o gramada de optiuni si widgeturi este DU Battery Saver & Widgets !

Pentru dispozitivele rootate aplicatia iti ofera chiar si un mod de a umbla la frecventa procesorului pentru a economisi si mai mult capacitatea acumulatorului.Are si optiuni precum AUTO-CLEAR APPS ce inchide automat aplicatiile ce ruleaza in fundal, SMART PRE-SET MODES, HEALTHY CHARGE MANAGER sau INTELLIGENT MODE-SWITCHIN. Poti vedea detalii precise ale bateriei dispozitivului precum tehnologia folosita, temperatura voltajul sau amperajul acesteia.

Toate acestea sunt gratuite si se pot instala de AICI.

[divider]

2-Easy Battery Saver

1

Si aceasta aplicatie se lauda ca are peste 20 milioane de descărcări, cu rating de 4.6 stele si ca se pricepe cel mai bine cand vine vorba despre managementul acumulatorului.

Easy Battery Saver are cinci moduri de folosire interesante precum General Saving Mode, Intelligent Saving Mode, Super Power Saving Mode,  Advanced Customized Mode si  Normal Mode ce o data activate ar face minuni, economisind pana la 50 % din baterie.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit de AICI.

[divider]

CITESTE SI:  Top 10 aplicatii Android utile, septembrie 2018

 3-Battery Widget Reborn

1

Este mai de graba un  widget elegant cu o gramada de functii inteligente si avansate ce iti ofera statistici pe termen lung. Poti vedea la ce ora ramai fara baterie sau temperatura si voltajul acesteia.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit de AICI

[divider]

4-Battery Doctor

1

Si aceasta aplicatie se lauda ca este cea mai buna in materie de economisire a bateriei capabila de a extinde viața bateriei avand peste 150 de milioane de download-uri la nivel mondial si disponibila in  19 limbi. Pe langa toate functiile sale ce ajuta la economisirea bateriei, te informeaza si in cat timp ramai fara acu in functie de modul in care folosesti dispozitivul (jocuri, filme, aplicatii, muzica etc.)

 Aplicatia poate fi descarcata gratuit de AICI

[divider]

 

5-JuiceDefender – battery saver

1

JuiceDefender – Battery Saver este o aplicatie usor de utilizat conceputa special pentru a prelungi durata de viață a bateriei  dispozitivului Android. Dotata cu funcții inteligente care  gestionează în mod automat cele mai multe componente de descărcare a bateriei, cum ar fi conectivitate 3G/4G, Bluetooth, WiFi dar si luminozitatea ecranului.

Ai la dispozitie cinci tipuri de presetari, widgeturi pentru controlul luminozitatii, conexiunilor mobile si functii precum WiFi Location ce-ti permite conectarea la o retea WiFi doar acasa sau la birou, in rest modulul fiind deconectat.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit de AICI

4 COMENTARII

  1. Am încercat du battery saver și battery doctor și nu mă pot decide intre ele. Singura chestie utilă o are battery doctor pt că poate închide automat la ora setată de tn închiderea si deschiderea wifi, luminozitate etc.
    Sunt de folos cu adevărat aceste app? Eu nu am constat

  2. cornel, si eu sunt de parere ca nu sunt utile ptr ca in fiecare zi butonez tel sa descopar adevarul cu bateria. realitatea e ca o instalezi apk sa iti faca economie, dar insasi ea consuma ceea ce credem noi ca va reduce. final….cum sa facem bani daca nu din iluzii?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here