Acasă Aplicatii telefoane Android

Top Aplicatii Ce Iti Testeaza Telefonul Android

0

Sau tableta, depinde ce dispozitiv detii. Aceste aplicatii sunt interesante deoarece iti dezvaluie adevarata putere pe care o are dispozitivul tau Android, testand aproape toate componentele si dezvaluindu-ti ce punctaj reuseste sa adune dispozitivul tau./

Poti apoi compara rezultatele obtinute cu cele ale alltor telefoane sau tablete. In acest fel iti dai seama cam cat de performant este gadgetul tau in comparatie cu restul. In afara de rolul de benchmark, multe dintre aceste aplicatii iti dezvaluie si informatii despre toate componentele aflate in interiorul telefonului/tabletei.

Poti afla astfel foarte usor ce procesor ai si la ce frecventa ruleaza, cu ce senzori este dotat dispozitivul, ce ecran are, cu ce baterie este dotat sau chiar in unele cazuri iti dezvaluie adevaratul producator (in cazul celor rebranduite)

Top Aplicatii Ce Iti Testeaza Telefonul Android

 

1. AnTuTu Benchmark

Untitled

Este probabil cel mai util, complet si precis mod de a testa telefonul sau tableta.Printre caracteristicile cele mai importante as enumera testarea procesorului, a memoriei RAM sau a procesorului grafic. Rezultatele sunt apoi afisate intr-un clasament pentru a sti cat de puternic este gadgetul tau.

Descarca Gratuit:

google play

2. Quadrant Standard Edition

Untitled

 

Are cam aceleasi caracteristici ca si AnTuTu cu mentiunea ca nu este atat de complex, oferind informatii mai ales despre procesor si placa grafica.

google play

3. Benchmark & ​​Tuning Free

Iti testeaza cat de capabil este gadgetul tau si iti ofera posibilitatea sa-l “tunezi” modificand frecventele de lucru ale procesorului.

Untitled

google play

Urmatoarele aplicatii sunt utile celor ce vor sa-si testeze aparatul in legatura cu performantele gaming.

1. NenaMark2

Pret de cateva secunde pe ecran va rula o animatie video, timp in care aplicatia iti va afisa cate FPS reuseste sa adune gadgetul tau. Cu siguranta ti se va parea o animatie banala, insa NenaMark va analiza in acest timp aspecte importante legate de GPU. La final, aplicatia iti va dezvalui scorul maxim pe care l-ai obtinut.

Untitled

google play

 

2. 3DMark – Benchmark Gamer

Untitled

Va spun din experienta ca fata de NenaMark, pentru a rula aceasta aplicatie ai nevoie de un dispozitiv destul de performant, aplicatia fiind un benchmark complex, special pentru gameri. 3DMark este o aplicatie imprumutata de la  sistemul de operare Windows.

google play

 

3.GPU Bench

Untitled

Aplicatie ce face cam acelasi lucru cu cele de mai sus, iti testeaza placa grafica, insa este mai limitata in optiuni.

google play

 

4. GFXBench 3.0 3D Benchmark

Untitled

Iti teasteaza placa grafica in amanunt si iti spune cat de bune sunt performantele 3D ale acesteia. Pentru a rula, aplicatia are nevoie de 300 MB spatiu de stocare liber.

google play

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.