Connect with us

Stiri despre telefoane

TOP telefoane fara avans la Digi in ianuarie 2022, gratuite initial

Published

on

TOP telefoane fara avans la Digi in ianuarie 2022, gratuite initial – Nu stiu daca aceasta retea este cea mai buna din Romania, dar cu siguranta este cea mai populara. Sa va spun o mica poveste. In Brasov, de fiecare data cand ma duc la un mare centru comercial, ma uit si la magazinele operatorilor de telefonie mobila.

Si aproape de fiecare data, magazinul celor de la Digi este cel mai populat cu clienti. Sunt atrasi de abonamentele mici, cred ca este principalul motiv. Apoi, sa nu uitam de telefoanele pe care le putem lua fara avans si pentru care trebuie sa platim o rata lunara. Nu este cea mai buna afacere, dar Romania este o tara cu salarii mici si populatie cu pretentii destul de mari.

Oferta Digi in 2022

Este logic ca nu vom putea pleca acasa fara sa platim nimic initial pentru un telefon de top. De regula, cele cu avans zero sunt telefoanele mai slabute. Dar in acelasi timp, unele care pot multumi o buna parte a utilizatorilor. Iata cateva exemple.

Advertisement

Xiaomi Note 10 5G – Probabil ca este cea mai buna oferta pentru un telefon gratuit la prima vedere. Gratuit in prima luna…Apoi, va trebui sa achitam 41.5 lei pe luna timp de 2 ani de zile. Plus abonamentul de 2.3 sau 5 euro.

Oferta este valabila la portare. Facem un simplu calcul si aflam ca 41.5 lei x 2 ani = 996 lei. Asta inseamna ca nu exista aparent o dobanda si la final nici nu platim mai mult fata de pretul intreg de acum, telefonul costa 999 lei la liber.

Motorola G60 – Acesta are o oferta la Digi care este identica cu cea a telefonului Xiaomi. Acelasi pret la liber, acelasi cost lunar. Fanii Moto se vor uita mai intai la acest model. Insa, sa vedem daca are si un procesor mai bun fata de Xiaomi.

Advertisement

Snapdragon 732G (8nm) in dreptul lui Moto si MTK Dimensity 700 (7nm) pentru Xiaomi. G60 are un display superior. Refresh de 120Hz, diagonala de 6.8 inch si HDR 10. Note 10 5G este dotat cu un display de 6.5″ si refresh de 90Hz.

Acestea au fost numai 2 exemple, cele mai bune telefoane fara avans la Digi in ianuarie 2022. Sunt mai multe terminale cu preturi mai mici. Moto G31 cu 33 lei pe luna, OPPO A15s / 29 lei pe luna, Nokia G20 /29 lei pe luna, Redmi 9C este cel mai ieftin Android si costa 18.5 lei pe luna (toate timp de 24 luni).

Daca vreti in rate ceva mai scump, cel mai de lux telefon in oferta Digi aferenta lunii ianuarie 2022 este un Samsung Galaxy Z Fold 3 cu stocare de 256GB. Operatorul cere un avans de 3499 lei (la portare) si apoi, o rata lunara de 308 lei. De data aceasta ratele se intind pe 12 luni.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des