Connect with us

Stiri despre telefoane

Top telefoane in AnTuTu decembrie 2021, midrange si flagship

Published

on

Top telefoane in AnTuTu decembrie 2021 – A venit si clasamentul celor mai rapide telefoane care au fost testate in aceasta aplicatie, una care nu mai poate fi descarcata din Google Play. Dar daca vreti totusi sa o folositi, o puteti descarca de la ei de pe site.

Ca de fiecare data, ei ne ofera un clasament al telefoanelor flagship, dar si a celor mid-range, probabil ca acesta este cel mai interesant. Sunt terminale puternice si care ofera cam tot ce trebuie, insa nu sunt atat de finisate sau dotate precum cele de lux. Dar chiar si asa, probabil ca multi dintre posesori nu vor dori mai mult.

Probabil ca in 2022, la inceput, schimbarile vor fi majore. Asta deoarece vor intra in clasament telefoanele cu procesoare Snapdragon 8 Gen 1, posibil sa vedem in AnTuTu si scoruri mai mari de 1.000.000 de puncte.

Advertisement

Top telefoane / decembrie 2021

Interesant este ca primul clasament este dominat in totalitate de procesoarele Snapdragon 888 sau 888 Plus. Fara MediaTEK. Apoi, la fel de interesant este ca nu apar modele Samsung.

Pe primul loc este Black Shark 4S Pro de la Xiaomi, smartphone ce obtine 874702 puncte. Urmeaza Nubia Red Magic 6S Pro si iQOO 8 Pro. In rest, IQOO, OPPO, chiar si un Motorola de generatie noua. Mai rar un Moto in topul AnTuTu, dar este bine ca acestia au reusit sa revina in forta si sa puna presiune pe cei grei.

Top telefoane in AnTuTu decembrie 2021, midrange si flagship

Top telefoane midrange / decembrie 2021

Top telefoane in AnTuTu decembrie 2021, midrange si flagship

Aproape in totalitate, si aceasta parte este dominata de procesoarele Qualcomm. Cu o singura exceptie, adica un MediaTEK Dimensity 900, chipset integrat pe un OPPO Reno 6 5G. Sa spunem ca o surpriza este data si de un Huawei, chiar daca este pe ultima pozitie.

Advertisement

Schimbari mai importante vom vedea probabil in luna februarie 2022, atunci cand vor intra deja modelele cu Snapdragon 8 Gen 1, cele ce vor fi lansate in ianuarie 2022.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des