Connect with us

Stiri despre telefoane

TOP telefoane midrange si flagship in AnTutu noiembrie 2021

Published

on

TOP telefoane midrange si flagship in AnTutu noiembrie 2021 – Pana cu ceva timp in urma, aceasta aplicatie era super folosita si in topurile Google Play. Dar de cand nu o mai putem descarca oficial din magazinul de aplicatii, AnTuTu si-a mai pierdut din popularitate.

Desigur, cine are nevoie de ea poate intra pe site-ul oficial si o da jos de acolo. Dar oricum ar fi, topurile pe care ei le prezinta sunt interesante si cred ca ne putem baza pe ele. Spre deosebire de alte topuri sau publicatii, cel prezentat de AnTuTu are o relevanta destul de mare.

Datele prezentate sunt culese de pe telefoanele utilizatorilor, adica sunt cat se poate de reale. Cand un utilizator isi testeaza telefonul, scorul este inregistrat automat de respectiva aplicatie. La final de luna, ei ne prezinta pefromantele telefoanelor de top sau acelor midrange. Si chiar aceasta categorie este cea mai atractiva.

Advertisement

Asta deoarece discutam despre telefoane ceva mai ieftine si cu scoruri cam la jumatate, dar care in realitate ruleaza aproape perfect. Deci, sa incepem cu aceste 10 modele.

TOP telefoane midrange – primele 10

Procesoarele Snapdragon sunt cele care domina topul. Cel mai bun ar fi 778G, urmat de 780G. De fapt, sunt singurele Qualcomm de aici. Nu lipseste nici MediaTEK, apare Dimensity 900 pe pozitia 7 si 920 pe 10. Interesant ca reintra in topuri modelele Huawei, a trecut ceva vreme de cand s-a intamplat asta.

TOP telefoane midrange si flagship in AnTutu noiembrie 2021

Cel mai bun din categoria aceasta este un IQOO Z5. Urmat de OPPO K9s cu 5G si de Xiaomi Mi 11 Lite pe locul nr.3. Nova 9 si 9 Pro pe locurile 8 si 9 iar pe ultima pozitie il vedem pe Redmi Note 11 Pro Plus, telefon cu procesor MediaTEK.

Advertisement

TOP telefoane flagship

TOP telefoane midrange si flagship in AnTutu noiembrie 2021

Pentru a doua luna, Xiaomi Black Shark 4S PRO este pe prima pozitie. Are un procesor Snapdragon 888+, nu mai putin de 16GB memorie RAM si reuseste sa obtina 875382p. Pana la finalul acestui clasament, procesoarele Qualcomm isi pastreaza suprematia. Toate cele 10 pozitii sunt opcupate de SD888 sau versiunea +.

Fara Samsung sau Huawei, regasim numai Xiaomi, Asus, VIVO sau ZTE.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171