Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Top Teme Gratuite Pentru Telefoane Android

Published

on

Top Teme Gratuite Pentru Telefoane Android

Putine sunt firmele ce-si personalizeaza sitemul de operare pe care il instaleaza pe telefoanele sau pe tabletele pe care le produc. Samsung, LG, HTC sau Huawei sunt producatorii ce ofera UI (user interface) pe dispozitivele lor, infrumusetand si personalizand sistemul de operare. Si firma Allview ofera pe dispozitivele pe care le vinde o interfata. Dar mai multe sunt telefoanele ce vin cu Android-ul curat fara nicio modificare.

Multi utilizatori ce poseda dispozitive din aceasta categorie pot sa-si personalizeze si ei gadgeturile cu diverse TEME. Poate ca tema este un cuvant invechit, mai nou aceste aplicatii se numesc Launcher si ofera utilizatorului posibilitatea de personalizare totala si in cele mai mici detalii a sistemului de operare Android. Nu ai nevoie de acces root pentru a instala aceste teme, insa daca ai root pe dispozitiv poti instala un UI de la un mare producator pe orice tip de telefon sau tableta.

De ex. daca ai un telefon E-boda rootat poti instala TouchWizz de la Samsung pe el si exemplele pot continua. Poti sa-ti faci sistemul de operare sa arate ca si cum ai avea Android Jelly Bean instalat chiar daca tu rulezi Gingerbread, Honeycomb sau alta varianta a sistemului de operare. Poti chiar sa-ti faci telefonul sa arate ca un iPhone ce ruleaza IOS 7 !

Advertisement

Aceste aplicatii de tip launcher mai au si avantajul ca pot revigora de cele mai multe ori sistemul de operare de indata ce le instalezi.

La finalul articolului, am sa va explic si cum sa instalati si sa activati aceste launchere.

Top Teme Gratuite Pentru Telefoane Android

Advertisement

Am sa fac in cele ce urmeaza o selectie a celor mai bune aplicatii de tip launcher, aplicatii gratuite pe care le puteti descarca din Google Play.

Nova Launcher

Este cea mai buna aplicatie de acest gen, nu vei intampina lag si oferindu-ti o tona de setari si personalizari.

Advertisement

Untitled

Acest Launcher este gratuit. google play

GO Launcher EX

Si GO Launcher EX este un launcher ce merita sa fie pe primul loc, fiind aproape la fel de bun ca si Nova Launcher. Din punctul meu de vedere l-am pus pe locul 2, insa repet este doar parerea mea.

Untitled

Acest Launcher este gratuit.google play

Smart Launcher 2

Advertisement

Cuprinde zeci de teme care va permit să vă schimbați toate elemente interfeței, design minimalist necesitand resurse reduse și avand o interfață ușor de utilizat.

Untitled

Acest Launcher este gratuit.google play

KitKat Launcher

KitKat Launcher este cea mai apropiata temă de cea stock Android KitKat.In varianta gratuita ofera functii limitate, altele putand activate contra cost

Advertisement

Untitled

Acest Launcher este gratuit.google play

CM11 CM10.2 TouchWiz 5.0

Daca ai root pe dispozitiv si o versiune CyanogenMod, iti poti instala cu ajutorul acestui launcher interfata TouchWizz ce se regaseste pe dispozitivele. Samsung

Untitled

Acest Launcher este gratuit.google play

MIUI Launcher

Advertisement

Untitled

Personal il consider atractiv, rapid, stabil si destul de diferit de restul, motiv pentru care m-am hotarat sa-l pun in acest top. Precum CyanogenMod si MIUI are varianta sa customizata a sistemului de operare Android, existand diverse variante pentru o gramada de telefoane mobile si tablete. Ins, acesta este doar un launcher.Interfata este in limba chineza insa poate fi inlocuita cu engleza.

Acest Launcher este gratuit google play

Pentru a instala aceste launchere, procedeaza in felul urmator:

-Descarca-l pe cel dorit, instaleaza-l pe dispozitiv, apasa tasta HOME si alege-l pe cel nou instalat din fereastra ce ti se va deschide.

Advertisement

Untitled

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des