Sunt sigur ca majoritatea cititorilor androidro.ro au auzit de Corning Gorilla Glass, sticla minune anti zgarieturi prezenta pe majoritatea ecranelor dispozitivelor mobile.

Dar cati dintre voi au auzit de tratamentul oleophobic ? Este vorba despre un strat subtire de compusi chimici, special adaugat ecranelor telefoanelor mobile sau tabletelor pentru ca acestea sa nu devina un magnet de amprente.

Insa, spre deosebire de Corning Gorilla Glass ce se regaseste si pe modelele ieftine, de tratament oleophobic au parte numai modelele de telefoane sau tablete scumpe.

Veti observa ca un ecran de iPhone, iPad, Samsung Galaxy S3, S4, S5 sau seria Note, HTC ONE, LG G Pro sau modele mai scumpe nu atrage amprentele mai deloc fata de un model ce are un pret mediu si care la o utilizare moderata se umple aproape instantaneu de grasime si amprente, lucru incomod si neplacut.

Tratament Anti Amprente Si Zgarieturi Pe Telefon

ddd Tratament Anti Amprente Si Zgarieturi Pe Telefon

Din fericire, exista o solutie si pentru posesorii de telefoane sau tablete ce nu au parte de astfel de tratamente. Trebuie doar sa cauti pe internet.

Atat in Romania dar mai mult pe site-urile gen Amazon sau Ebay exista niste substante ce se pot aplica usor si comod pe suprafata unui ecran pentru a-l proteja de amprente dar si de zgarieturi.

Este vorba de niste Spray-uri umplute cu o substanta “minune” ce au preturi destul de acceptabile. Poti cumpara si folii cu tratament oleophobic insa au dezavantajul ca sunt mai greu de aplicat si nu sunt disponibile pentru absolut toate modelele de telefoane sau tablete.

Untitled Tratament Anti Amprente Si Zgarieturi Pe Telefon

Acest Kit are un pret de 25 $si se lauda ca iti ofera o protectie timp de 3-6 luni, continutul lui fiind suficient pentru 3 sau 4 aplicari. Daca mai adaugam 5 $ costul transportului, putem spuna ca facem o afacere destul de buna la un cost de 100 lei.

Untitled Tratament Anti Amprente Si Zgarieturi Pe Telefon

Un clip demonstrativ si interesant :

Pentru 75 $ puteti cumpara de pe ebay.com un kit ce cuprinde 4 sticlute.

rrr Tratament Anti Amprente Si Zgarieturi Pe Telefon

Daca deja ai capatat niste zgarieturi pe ecranul dispozitivului, poti cumpara de aici contra 17 lei o pasta speciala ce se lauda ca ar indeparta zgarieturile fine de pe display.

CITESTE SI:  DevTalks 2018 reuneste peste 60 de speakeri, lideri și profesioniști IT

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord